|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Религиозна тема + Гей тема.
|
|
| Автор |
UnicaDonna (скандалджийка )) |
| Публикувано | 24.05.25 19:49 |
|
|
Ми кво да правя, като имам право само на още една тема?
Религиозната… не съм религиозно компетентна, но…аз ли се лъжа, или за пръв път на 24 май празненството започна с доста дългичка… църковна служба, отслужена от Патриарха пред Народната библиотека? Остави това, ами в реда на нещата ли е по средата на службата Патриархът да възкликне три пъти екзалтирано “Христос Воскресе!!!”? И да получи трите пъти хоровия отговор “Воистина Воскресе” ? Да не бъркам датите?
И гей-компетентна хич не съм, но отдавна си задавам един въпрос, щото имам пред очите няколко примера…
Жените гейки нали харесват ЖЕНИ, а не мъже? Защо тогава се чифтосват с други жени, които се обличат КАТО МЪЖЕ и се правят на мъжкарани - прически, държание и пр? Не ми се вижда логично, а още по-малко ми се чете литература по въпроса.
Е?
ЦРУ свали 83 правителства по света от 1947 до 1997. Повечето - демократични
| |
|
|
|
Жените гейки нали харесват ЖЕНИ, а не мъже? Защо тогава се чифтосват с други жени, които се обличат КАТО МЪЖЕ и се правят на мъжкарани - прически, държание и пр?
По същата причина, поради която някои хетеросексуални жени си падат по дългокоси и нежни мъже.
Не всички гейки си падат по мъжкарани. Познавам една, която харесва стройни и женствени, а тя самата е много женствена.
| |
|
|
|
Половината гейки и по филмите, и тези, които виждам в живота, старателно се правят на мъже. За тях питам, и за партньорките им.
| |
|
|
|
Тва е интересно, любопитно би било да интервюирам една такава. Всички, с които съм говорил са запуснати, повечето дебели. И след няколко рунда разговори се оказва, че всъщност май не са много лесбийки.
Z
| |
|
Тема
|
Re: Религиозна тема + Гей тема.
[re: UnicaDonna]
|
|
| Автор |
e ta (7.62) |
| Публикувано | 24.05.25 20:41 |
|
|
Христос воскресе се казва до 40 дни след Възкресение. До Възнесение, което е Спасовден.
За гейките не знам. Познавам няколко мъже, но жени познати нямам.
| |
|
|
|
За гейките.
Щото си продадох дивана на едни такива.
Женската питаше ква кожа е, как се чисти.
Мъжката дойде с буса, счупи се буса, оправи го, натовари дивана сама, даде парите и тръгнаха
| |
|
|
|
ГолЕма боза!
иначе, 40 дни след Великден се поздравява с Христос Воскресе)
Що върза Великден, гей и квото там....мисирска ти работа
| |
|
Тема
|
[re: Albena l]
|
|
| Автор |
Asia. (ex cina2) |
| Публикувано | 24.05.25 20:57 |
|
|
Ха-ха, ето това се казва еманципирана боркиня за равни права и задължения наравно с мъжете.
| |
|
Тема
|
[re: e ta]
|
|
| Автор |
UnicaDonna (скандалджийка )) |
| Публикувано | 24.05.25 20:59 |
|
|
Христос воскресе се казва до 40 дни след Възкресение. До Възнесение, което е Спасовден.
Това го знам, но трябваше ли точно в този момент? Не можа ли на сутрешната служба в черквата да го каже, или да го остави за вечерната служба?
Изобщо тоз патриарх го недолюбвам. Цяла седмица ни занимава със строги критики и навиквани на нестинарите, които носели икони върху огъня! И как нищо особено не било това да се ходи по жар, голем праз, църквата къде-къде по-големи чудеса правела!
| |
|
Тема
|
[re: Asia.]
|
|
| Автор |
alisalisa (Lipari също) |
| Публикувано | 24.05.25 21:11 |
|
|
Ха-ха, ето това се казва еманципирана боркиня за равни права и задължения наравно с мъжете.
Може да е била тежкоатлетка.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|