Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:06 01.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Религиозна тема + Гей тема.нови  
Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано24.05.25 19:49

Ми кво да правя, като имам право само на още една тема?

Религиозната… не съм религиозно компетентна, но…аз ли се лъжа, или за пръв път на 24 май празненството започна с доста дългичка… църковна служба, отслужена от Патриарха пред Народната библиотека? Остави това, ами в реда на нещата ли е по средата на службата Патриархът да възкликне три пъти екзалтирано “Христос Воскресе!!!”? И да получи трите пъти хоровия отговор “Воистина Воскресе” ? Да не бъркам датите?

И гей-компетентна хич не съм, но отдавна си задавам един въпрос, щото имам пред очите няколко примера…
Жените гейки нали харесват ЖЕНИ, а не мъже? Защо тогава се чифтосват с други жени, които се обличат КАТО МЪЖЕ и се правят на мъжкарани - прически, държание и пр? Не ми се вижда логично, а още по-малко ми се чете литература по въпроса.

Е?

ЦРУ свали 83 правителства по света от 1947 до 1997. Повечето - демократични

Тема Re: Религиозна тема + Гей тема.нови [re: UnicaDonna]  
Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано24.05.25 20:09

Жените гейки нали харесват ЖЕНИ, а не мъже? Защо тогава се чифтосват с други жени, които се обличат КАТО МЪЖЕ и се правят на мъжкарани - прически, държание и пр?

По същата причина, поради която някои хетеросексуални жени си падат по дългокоси и нежни мъже.

Не всички гейки си падат по мъжкарани. Познавам една, която харесва стройни и женствени, а тя самата е много женствена.

Тема Re: Религиозна тема + Гей тема.нови [re: alisalisa]  
Публикувано24.05.25 20:16

Половината гейки и по филмите, и тези, които виждам в живота, старателно се правят на мъже. За тях питам, и за партньорките им.

Тема Re: Религиозна тема + Гей тема.нови [re: alisalisa]  
Автор PekoHcTpykTop (дарвинист)
Публикувано24.05.25 20:21

Тва е интересно, любопитно би било да интервюирам една такава. Всички, с които съм говорил са запуснати, повечето дебели. И след няколко рунда разговори се оказва, че всъщност май не са много лесбийки.

Z

Автор e ta (7.62)
Публикувано24.05.25 20:41

Христос воскресе се казва до 40 дни след Възкресение. До Възнесение, което е Спасовден.

За гейките не знам.

Познавам няколко мъже, но жени познати нямам.

Автор Albena l (оф..)
Публикувано24.05.25 21:00

За гейките.
Щото си продадох дивана на едни такива.
Женската питаше ква кожа е, как се чисти.
Мъжката дойде с буса, счупи се буса, оправи го, натовари дивана сама, даде парите и тръгнаха

Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано24.05.25 21:09

ГолЕма боза!

иначе, 40 дни след Великден се поздравява с Христос Воскресе)
Що върза Великден, гей и квото там....мисирска ти работа

Тема Re: Религиозна тема + Гей тема.нови [re: Albena l]  
Автор Asia. (ex cina2)
Публикувано24.05.25 20:57

Ха-ха, ето това се казва еманципирана боркиня за равни права и задължения наравно с мъжете.

Тема Re: Религиозна тема + Гей тема.нови [re: e ta]  
Публикувано24.05.25 20:59

Христос воскресе се казва до 40 дни след Възкресение. До Възнесение, което е Спасовден.

Това го знам, но трябваше ли точно в този момент? Не можа ли на сутрешната служба в черквата да го каже, или да го остави за вечерната служба?

Изобщо тоз патриарх го недолюбвам.

Цяла седмица ни занимава със строги критики и навиквани на нестинарите, които носели икони върху огъня! И как нищо особено не било това да се ходи по жар, голем праз, църквата къде-къде по-големи чудеса правела!

Тема Re: Религиозна тема + Гей тема.нови [re: Asia.]  
Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано24.05.25 21:11

Ха-ха, ето това се казва еманципирана боркиня за равни права и задължения наравно с мъжете.

Може да е била тежкоатлетка.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.