Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:43 17.06.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема За някои сватба, за други брадва...нови  
Автор Nuke Dukem (very good)
Публикувано17.05.25 07:32

...и те така си отминава и този месец – рожден ден, новородено, протести, мротести (да ме прощават пешеходците, на които отнех предимство – просто видях отвор в тълпата и не исках да задържам трафика зад себе си), 21-годишен юбилей... Да сме живи и здрави, пък да става каквото ще.

Благодарен съм на съдбата, че все пак оцелях и макар да ме е яд, че когато тя ми даде щастливата случайност да си напазарувам от местния магазин и зоомагазина на стойност точно 123.45 и 98.76 лв съответно, аз си изхвърлих спомена за тези 2 покупки, касовите бележки, на боклука... Но както се казва, нека не правим планина от къртичината и от мухата слон. :))

Поздравявам Лиренция за Бети и пожелавам на последната щастлив и охолен богат живот, аз бях дотук.

Тема Re: За някои сватба, за други брадва... [re: Nuke Dukem]  
Автор parvaty (усмихната)
Публикувано17.05.25 08:02

Да си жив и здрав, Лира и Бети и те.
Тортата е готина, а това какво са?
Пиратки и затова “аз съм дотук”??

Тема Re: За някои сватба, за други брадва...нови [re: Nuke Dukem]  
Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано17.05.25 07:57

пожелавам на последната щастлив и охолен богат живот, аз бях дотук.

Тва пък какво значи???

ЦРУ свали 83 правителства по света от 1947 до 1997. Повечето - демократични

Тема Re: За някои сватба, за други брадва...нови [re: UnicaDonna]  
Публикувано17.05.25 08:07

И аз това се запитах…

Апропо, ти виждаш ли как моето съобщение от 8:02 е преди твоето от 7:57??
Щото аз едвам го публикувах … и сега гледам и не вярвам на очите си…

Ще ми липсва дир-а.. ей така да си кажеш с някой някоя дума …

Тема Re: За някои сватба, за други брадва...нови [re: parvaty]  
Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано17.05.25 08:21

Тази загадка с часовете отдавна я наблюдавам и анализирам. Понякога мисля, че има нещо общо с часа, в който си ЗАПОЧНАЛА да пишеш съобщението, а не когато си го публикувала. На мен понякога ми се случва да започна да пиша отговор, междувременно някой ми звънне или друго, което ме кара да прекъсна писането и го довършвам след време. И като го кача - часът не отговаря. Но пък не винаги е така…

ЦРУ свали 83 правителства по света от 1947 до 1997. Повечето - демократични

Тема Re: За някои сватба, за други брадва...нови [re: UnicaDonna]  
Публикувано17.05.25 08:33

Ами не… аз написах на Нюк, след като писах на Батко и дир-ът не го прие.
Затова го копирах цялото и опитах отново - върнах се на главна, пак в темата, публикувай мнение- пак не стана, обратно и си викам “ако и втория път не го приема се отказвам”, но го прие..
Та… не е седяло да кажеш…
Странна работа..
Кахърлъ сурат тенеке бабаит обаче нищо не споделя, ако забелязваш…

Автор Nuke Dukem (very good)
Публикувано17.05.25 08:50

Да си жив и здрав... Пиратки

...не аз, майка ми. Искрящи свещи, пиратки на торта не слагам. Дотук, в смисъл, че съм уморен от грешки и пропуски, макар че това си е човещинка и в най-лошия случай се налага да бъхтиш 1 миля, но ти благодаря все пак,

и да си жива и здрава и ти. :))

Редактирано от Nuke Dukem на 17.05.25 09:04.

Автор 741 ()
Публикувано17.05.25 09:06

Нищо странно няма, клубовете вървят върху две-три машини едновременно, всяка със собствен часовник и собствена концепция за точно време и часът на постинга е според която машина ти се е паднала.

На сивата лента с менюто непосредствено над съдържанието на темата има час и дата според дира. Рефрешни страницата някорко пъти последователно и гледай какво се случва с часовника.

Тема Re: За някои сватба, за други брадва...нови [re: Nuke Dukem]  
Публикувано17.05.25 09:07

Знаеш ли, мисля си покрай темата на Лира за възрастта и Животът като цяло.

Като цяло Животът е низ от решения, малки крачки към избраната цел. Разбира се, ако имаш цел. А такава винаги трябва да имаш. Аз имах късметът да имам уникален човек за баща. Той винаги ми казваше “поставяй си големи цели и ги преследвай всеки ден. Дори да не ги постигнеш, по Пътя ще научиш достатъчно, за да ги постигнеш в крайна сметка!”. Мисля си, че е много важно да имаш такъв Човек в Живота. Всеки ден ми липсва и всеки път, когато си мисля нещо се питам какво щеше да каже баща ми сега …

Това ти го пиша по повод на “уморен съм от грешки”. На 40 ме може да си уморен. Сега е моментът да превземеш Света! Няма почивка, както казваше татко “Животът е борба! Слагаш ръкавиците и се бориш до последно!”. Нямаш право да си уморен..

Пожелавам ти да намериш себе си. Оттам нататък е лесно..
Дерзай и приятен празник.

Тема Re: За някои сватба, за други брадва...нови [re: 741]  
Публикувано17.05.25 09:08

Наистина, сменя по три минути на рефреш..

Не ми беше правило впечатление.. но, машини, работят по настройки.
Въпреки, че Светът се променя с нечувани темпове.. точно поради машините, явно все още имат недостатъци. В някои аспекти.
Аз получавам вече три покани от различни организатори за безплатни семинари на тема “ИИ и приложението му в счетоводната професия”. Смятай…

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.