|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема
|
Ютия
|
|
Автор |
parvaty (усмихната) |
Публикувано | 01.05.25 21:09 |
|
Мисля да си сменя ютията.. има ли някой с гладачна станция - има ли смисъл от такава??
И още - Филипс или Браун, или AEG??
Приемам съвети, благодаря предварително.
| |
|
| |
|
За ризите основно, но също за блузите и някои рокли
| |
|
Обичам изгладени дрехи, но мразя да гладя.
Имам, предимно летни, памучни и ленени, които няма как да минат без ютия, но хайде от мен да мине, гладя ... със сто и двайсет годишна ютийка Филипс. Ако не ми гръмне е ръцете, няма да я сменя скоро.
Редактирано от e ta на 01.05.25 22:43.
| |
Тема
|
Re: Ютия
[re: e ta]
|
|
Автор |
parvaty (усмихната) |
Публикувано | 01.05.25 22:45 |
|
И аз клоня към Филипс.. благодаря ти за информацията
Аз чаршафи не гладя.. нито пък хавлии, но не мога да ходя със смачкани ризи.
Пък и, сега излезнаха на мода отново бууткът дънките, и те изискват гладене…
| |
|
Филипс или Браун, или AEG??
Която е без блутуут и приложение за телефона
женчо
| |
|
| |
Тема
|
[re: parvaty]
|
|
Автор |
Naki (Company Ястреб) |
Публикувано | 01.05.25 23:48 |
|
Филипс!
Май ти беше, която ми препоръча Филипс като кабелна (жична) прахосмукачка, доволни сме много.
Наскоро купихме и Филипс сешоар да замени (много!) стария ни пак Филипс, дето май му е наближило да "замине", доволни сме много и от него.
(и от двата, де - стария и новия, ама няма вечни неща)
Имаме и няколко монитора на Филипс, предимно сме доволни и от тях.
(бюджетни са повечето, не са някои топ-модели, но ни вършат работа - 2 са 27", един е при майка ми, един при мен)
Редактирано от Naki на 01.05.25 23:46.
| |
Тема
|
[re: parvaty]
|
|
Автор |
Nerv (аеродинамитен) |
Публикувано | 02.05.25 01:33 |
|
Здр,
отворих темата, понеже асоциирах с нещо, на което преди не малко години попаднах в един блог.
Не знам колко от нас (още повече тези след нас) си спомнят за Пламен Горанов. Така наричаният Варненски Ян Палах.
Това момче си имаше блог. И имаше специална тема посветена на ютията. Изглаждащата гънки машина на времето.
опитвам да кача картинката, но нещо не се получава. Явно дир-ът постепенно отмира...
Но за особено желаещите да се просветят - ето линк
Ако успеете да отворите страницата - може да изчетете целият цикъл за ютията - като използвате стрелките за следващо изображение и текст...
Жалко само, че не мога да открия култовата рисунка с подробното устройство на ютията... малко от нея се вижда на първата снимка - зад децата с пионерския поздрав «Винаги готов»...
Какво нещо е нета, мамка му. Същото като живота. Човек и добре да живее и смислено да умре, забравят го и друг се ражда...
Неща, които преди си чел и намирал с лекота в мрежата. Изпаряват се - като сън, като утринна мъгла... Чезнат в горда самота, като вятъра в прерията, като чаша ром забравена на масата...
прав или изправян
| |
Тема
|
[re: Nerv]
|
|
Автор |
Naki (Company Ястреб) |
Публикувано | 02.05.25 01:29 |
|
Има си сайт, Web Archive.
Там има всичко, или почти всичко някога съществувало, но махнато от Интернет запазено, ако знаеш как да търсиш.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
|
|
|