|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Представете си… (без ток)
|
|
Автор |
UnicaDonna (скандалджийка )) |
Публикувано | 29.04.25 16:23 |
|
Покрай испано-португалската безтокова епопея се опитах да си го представя в моя живот… и реших, че проблемите ми ще са най-вече с хладилника и асансьора.
Ами - няма да излизам. Но с протеклия хладилник и развалените храни не знам как бих се справила…
Иначе - кво? Още едно предимство на ДВГ. И телефоните ще си зареждаме в колите, което е грижа номер едно - закъде без телефон? И ТВ се гледа през телефона! И в клуба се пише!
Шкафовете ми са пълни с консерви, имам котлон на спирт (за фондю) - ще си притопляме! Имам буркани с готови манджи, и буркани с…Ето още едно предимство на пазаруването кеш! Поне месец мога да избутам, щом има вода.
А вие?
ЦРУ свали 83 правителства по света от 1947 до 1997. Повечето - демократични
| |
Тема
|
Re: Представете си… (без ток)
[re: UnicaDonna]
|
|
Автор |
Naki (Company Ястреб) |
Публикувано | 29.04.25 16:27 |
|
3-та тема по темата!?
Не видя ли, че вече има ДВЕ теми?
С какво си пък толкова специална, че не можеш да пишеш в 1-вата тема, на Симсоняка, ммм?!
Виж темата със заглавие -- Спите ли?
Чукча-писател, да??
Редактирано от Naki на 29.04.25 16:44.
| |
|
В отговор на:
С какво си пък толкова специална, че не можеш да пишеш в 1-вата тема, на Симсоняка, ммм?!
него не го чета
| |
Тема
|
Re: Представете си… (без ток)
[re: Naki]
|
|
Автор |
UnicaDonna (скандалджийка )) |
Публикувано | 29.04.25 17:02 |
|
Съжалявам, опитвам се да се ориентирам ПО ЗАГЛАВИЯТА.
Пък и мисля (сега като отворих), че акцентите на моята тема са различни.
А ти си седни на задника и СПРИ ДА ПРАВИШ ЗАБЕЛЕЖКИ НАЛЯВО-НАДЯСНО!!!
| |
|
Това е само началото. Командно-административната система на брюкселските зелки ще доведе до много по-големи проблеми.
| |
|
Командно-административната система на Москва беше сиво- бозава , скучна - тъпня. Сега е шаренко и интересно.
| |
|
Командно-административната система на брюкселските зелки ще доведе до много по-големи проблеми.
На брюкселските зелки май нещо им пари под краката... с тия национални стачки в Белгия!
| |
|
И преди 50 години в софийските вестници пишеха как гнилият Запад се тресе от стачките и демонстрациите на тяхната работническа класа.
И нищо. Живеят си...
| |
|
И преди 50 години в софийските вестници пишеха как гнилият Запад се тресе от стачките и демонстрациите на тяхната работническа класа.
И нищо. Живеят си...
Ти си замръзнал някъде в ония времена и не виждаш нищо извън тях.
Само че, доколкото мога да смятам, точно по омразното ти соц време СА ТЕ ПРИЗНАВАЛИ ЗА НЕЩО. А сега си...
А темата е съвсем за друго, впрочем.
| |
|
"Иначе - кво? Още едно предимство на ДВГ. И телефоните ще си зареждаме в колите, което е грижа номер едно - закъде без телефон? И ТВ се гледа през телефона! И в клуба се пише!
Шкафовете ми са пълни с консерви, имам котлон на спирт (за фондю) - ще си притопляме! Имам буркани с готови манджи, и буркани с…Ето още едно предимство на пазаруването кеш! Поне месец мога да избутам, щом има вода.
А вие?"
За теб и другите не зная, но аз нямам вкъщи бензиностанция и цистерни водоноски.
За месец тоалетната ми ще се препълни до входната врата от готови манджи!
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!Редактирано от samson на 29.04.25 19:00.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|