|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема
|
Щом можело и четвърта...(за религията и децата)
|
|
Автор |
UnicaDonna (скандалджийка )) |
Публикувано | 24.04.25 20:16 |
|
МОН бърза да внесе още през май в НС промените за обучението по религия и добродетели
И щяло да бъде задължително!!! Точно когато се отчита, че учебните програми са пренатоварени - ние си включваме още един предмет! За сметка на часовете по какво?
с възможност за избор, като учениците ще учат по желание едното направление - религии или добродетели.
Кой точно ще учи децата на ДОБРОДЕТЕЛИ? Онези, които с личния си пример демонстрират ежедневно корупция, купуване на избори, несправедливи присъди и всякакви "нотариуси", джуджета и чекмеджета с кюлчета?? Децата не са нито глухи, нито слепи...
Къде ви е общественото обсъждане, масово и продължително - колкото трябва? А не само един ден - днес? Какво е това широко отваряне на вратите за ислямската религия в училищата в "турските" райони? Кой ще контролира какво се преподава и как?
Побъркаха ли се всички???
ЦРУ свали 83 правителства по света от 1947 до 1997. Повечето - демократични
Редактирано от UnicaDonna на 24.04.25 22:34.
| |
|
А можеше в час по история да се учи история на религиите един срок. Вместо нова история, която е пълна субективност. И до там. Който иска да записва свободно избираеми религии, живот на село, брокерство, шивашки умения, геодезически измервания, готвене, програмни езици.
И на мен ми е странна тази спешност и липса на обществено обсъждане. В случая няма да е ЕС. Там май няма такъв зор. Нещо някъде сме обещали. Турция? Евреите?
Но да, не е ок цялото нещо.
| |
|
Простотии.
Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна. 15.02.2022
| |
|
Простотии, ама ще си ги прокарат... Дали не наднича изотзад шиши? Някаква връзка с турския му електорат? Още не съм му чула мнението... очаквам го.
| |
Тема
|
Re: Щом можело и четвърта...
[re: 2biri]
|
|
Автор |
Публикувано | 24.04.25 21:06 |
|
Който иска да записва свободно избираеми религии, живот на село, брокерство, шивашки умения, геодезически измервания, готвене, програмни езици.
А ЗАЩО да няма час по безопасно движение по улиците и пътищата?? По цял ден намилат за "войната по пътищата" и всичките им мерки - УВЕЛИЧАВАНЕ НА ГЛОБИТЕ. Защо децата да не изучават Правилника още в гимназията? Да правят тестове и листовки, да придобиват опитност...А като по-малки да им се разказва по забавен начин кое как се прави по пътищата?
Часове по добродетели... като ше хвана една точилка... лицемери долни.
| |
|
Да, супер е!
В Гърция, в Йоанина има направен полигон за деца и велосипеди. Много ми хареса идеята
| |
Тема
|
Re: Щом можело и четвърта...
[re: 2biri]
|
|
Автор |
Публикувано | 24.04.25 21:30 |
|
В Гърция, в Йоанина има направен полигон за деца и велосипеди.
А тук премахнаха изобщо полигона! И нощното каране, и извънградското...
| |
|
Тва обсъждане е димна завеса.
Доколкото разбрах, държавната поръчка за учебниците била пусната още Януари.
| |
|
Не ми е ясно каква е целта на това мероприятие.
Родителите са в правото си да откажат.
Изобщо не си правя илюзии, че ще въвеждат децата в християнството.
Мърльовци.
| |
|
Разбира се, трябва да има и в детските градини обучение, нагледно, по дворовете има място, на хлапенцата им е интересно.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
|
|