Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:06 10.05.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
Тема Да живей демокрацията и свободата!! )))))нови  
Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано15.04.25 23:07

"Не искаме никоя от кандидатстващите за присъединяване към ЕС държави да участва в събитията в Москва на 9 май", заяви Калас, цитирана от кореспондента на БТА в Брюксел. Тя изтъкна, че ЕС няма да подмине с лека ръка участия в парада, докато Русия води война в Европа и заяви, че ще има последствия.

ЦРУ свали 83 правителства по света от 1947 до 1997. Повечето - демократични

Тема Re: Да живей демокрацията и свободата!! )))))нови [re: UnicaDonna]  
Автор Koftia (форумист)
Публикувано15.04.25 23:23

Тая мишка ли се изживява на Желязна Лейди тия дни ? То всички залагаха на куция кон, но тази конят колкото по-окуцява, толкова по си е втълпила да заложи на него ? Много са delusional тия цървули. Как са си повярвали и иди им обяснявай сега колко е на хиляда половината. Ония в Германия танкове щели да правят …..

Тема Re: Да живей демокрацията и свободата!! )))))нови [re: Koftia]  
Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано15.04.25 23:44

Има излъчване на надзирателка в концлагер.

ЦРУ свали 83 правителства по света от 1947 до 1997. Повечето - демократични

Автор Tyзлиja (стар вълк)
Публикувано16.04.25 00:03

Писма от Канада, пролетта на 1990:
" Мамо, тате, гласувайте за комунистите, та дано спечелят и ни признаят тук за политически емигранти!"

Тема Re: Да живей демокрацията и свободата!! )))))нови [re: Tyзлиja]  
Автор Koftia (форумист)
Публикувано16.04.25 00:24

Не си хич интересен, да ти кажа.

Кажи какво мислиш за тази, която ти диктува бъдещето. Недей да ближеш рани и цивриш , че си останал в България. Тя моето не го диктува, на твоето крои костюм.

Публикувано16.04.25 00:54

Лапай кура мадурест, майничка !
Аз не цивря, ега те у тарикатчето "с маратона пред Тримона", останало с манталитета (и лафовете)от края на 80-те и намиращо ма(х)ана всекиму в стил " всички лоши - само аз (х)арен!" Екскурзиантче до Хавана, (х)артисало в Гандер...
Който е решил да не бъде слуга, сам си определя пътя. Бъдещето - аз съм християнин - тук и сега е моето.

Публикувано16.04.25 00:58

И на 1000 половината е 400 максимум, ако имаш да вземаш и поне 600 - ако имаш да даваш.

Публикувано16.04.25 01:02

Всички цървули - само Кофтия - трандафор.
С ВйЕФа на рамо да слуша как са дИрЙе Кидика...

Автор Koftia (форумист)
Публикувано16.04.25 01:45

Пак не си интересен. Още по-ниско падаш.

Автор Koftia (форумист)
Публикувано16.04.25 02:02

Жална ти майка и на теб. Не спиш нощем и това е тревожно.

Ще ми позволиш ли да ти дам една домашма работа ? Като се съмне утре, намери някой, който знае английски, да седнете на по едно питие, и да ти обявсни за какво става дума ? Понеже ми се правиш на много 'номер 1'. А истината е, че гледаш на света от много ниска камбанария. Не е хубаво. Повече от един кандидат пловдивчанин никога няма да станеш . И винаги ще виждаш нещата три метра и половина пред носа си. Путин, македонците и Пловдив ......

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.