|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
Тема
|
Да живей демокрацията и свободата!! )))))
|
|
Автор |
UnicaDonna (скандалджийка )) |
Публикувано | 15.04.25 23:07 |
|
"Не искаме никоя от кандидатстващите за присъединяване към ЕС държави да участва в събитията в Москва на 9 май", заяви Калас, цитирана от кореспондента на БТА в Брюксел. Тя изтъкна, че ЕС няма да подмине с лека ръка участия в парада, докато Русия води война в Европа и заяви, че ще има последствия.
ЦРУ свали 83 правителства по света от 1947 до 1997. Повечето - демократични
| |
Тема
|
Re: Да живей демокрацията и свободата!! )))))
[re: UnicaDonna]
|
|
Автор |
Koftia (форумист) |
Публикувано | 15.04.25 23:23 |
|
Тая мишка ли се изживява на Желязна Лейди тия дни ? То всички залагаха на куция кон, но тази конят колкото по-окуцява, толкова по си е втълпила да заложи на него ? Много са delusional тия цървули. Как са си повярвали и иди им обяснявай сега колко е на хиляда половината. Ония в Германия танкове щели да правят …..
| |
Тема
|
[re: Koftia]
|
|
Автор |
UnicaDonna (скандалджийка )) |
Публикувано | 15.04.25 23:44 |
|
Има излъчване на надзирателка в концлагер.
ЦРУ свали 83 правителства по света от 1947 до 1997. Повечето - демократични
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Tyзлиja (стар вълк) |
Публикувано | 16.04.25 00:03 |
|
Писма от Канада, пролетта на 1990:
" Мамо, тате, гласувайте за комунистите, та дано спечелят и ни признаят тук за политически емигранти!"
| |
Тема
|
[re: Tyзлиja]
|
|
Автор |
Koftia (форумист) |
Публикувано | 16.04.25 00:24 |
|
Не си хич интересен, да ти кажа. Кажи какво мислиш за тази, която ти диктува бъдещето. Недей да ближеш рани и цивриш , че си останал в България. Тя моето не го диктува, на твоето крои костюм.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Tyзлиja (стар вълк) |
Публикувано | 16.04.25 00:54 |
|
Лапай кура мадурест, майничка !
Аз не цивря, ега те у тарикатчето "с маратона пред Тримона", останало с манталитета (и лафовете)от края на 80-те и намиращо ма(х)ана всекиму в стил " всички лоши - само аз (х)арен!" Екскурзиантче до Хавана, (х)артисало в Гандер...
Който е решил да не бъде слуга, сам си определя пътя. Бъдещето - аз съм християнин - тук и сега е моето.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Tyзлиja (стар вълк) |
Публикувано | 16.04.25 00:58 |
|
И на 1000 половината е 400 максимум, ако имаш да вземаш и поне 600 - ако имаш да даваш.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Tyзлиja (стар вълк) |
Публикувано | 16.04.25 01:02 |
|
Всички цървули - само Кофтия - трандафор.
С ВйЕФа на рамо да слуша как са дИрЙе Кидика...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Koftia (форумист) |
Публикувано | 16.04.25 01:45 |
|
Пак не си интересен. Още по-ниско падаш.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Koftia (форумист) |
Публикувано | 16.04.25 02:02 |
|
Жална ти майка и на теб. Не спиш нощем и това е тревожно.
Ще ми позволиш ли да ти дам една домашма работа ? Като се съмне утре, намери някой, който знае английски, да седнете на по едно питие, и да ти обявсни за какво става дума ? Понеже ми се правиш на много 'номер 1'. А истината е, че гледаш на света от много ниска камбанария. Не е хубаво. Повече от един кандидат пловдивчанин никога няма да станеш . И винаги ще виждаш нещата три метра и половина пред носа си. Путин, македонците и Пловдив ......
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
|
|
|