|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема
|
Кучето ми изяде роклята,
|
|
Автор |
RujaKaramfilova (2Х1) |
Публикувано | 12.04.25 21:35 |
|
най-хубавата, любимата.
В понеделник вечер я изпрах. Не, нямаше нужда от пране, ама ей така, да я "мина" през вода, не е за химическо чистене. Трябваше ми за днес, бях решила, тази вечер, имаше повод, с тази рокля. Минах през вода, сложих на закачалка, овесих на дворния простор.
Вторник. Ставам сутринта. Нещо познато се вее на двора, на поляната. И... Горан, голям кеф, играе, кефи се. И ...МОЯТА ЛЮБИМА РОКЛЯ
В този момент
Преди да изпадна в потрес, разбрах-любимата ми рокля.
Следва продължение....
| |
|
Поне добре ли му стои?
| |
|
| |
|
Или обича да носи рокли.
| |
|
Ооооо, моето куче колко чифта чорапи ми е изяла...
И по-лошо ще става, ако не вземеш мерки. Казвах ти аз правилото за 5-те минути и да го разхождаш до припадък, ама...
Радвай се, че не ти е нагризало цървулите. У нас обувките стоят само в шкафа за обувки и отгоре, инак оставам без връзки.
Никакви ценни предмети в ареала му, повечко разходки и те така... Само напомням, че в случай на "то си има 100 декара двор", както казаах, лятос предстоят доматите и алпинеума!
| |
|
Забравих да напиша: тема без участието на Нюк
Моля, моля, моля!
| |
|
На първата седмица в щатите кучето на хазайката ми отвлече едната гръцка обувка. Не знаехме какво е станало всъщност, мислех някой я откраднал, но само едната?!? След няколко дни Бен, мъжът на хазайката, ми я донесе, намерил я в гората и по зъбните следи заключи че е кучето.
женчо
| |
|
Е, върнал ти я е, човекът...
| |
|
Претенциите ти скоропостижно отиват в пощата на арменския поп и/или тази на папата в Рим.
| |
|
Казвах ли ти аз да си гледате котките и да не се занимавате с псета...
Куче на село - само на верига, на двора.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
|
|