|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Еманципацията продължава!
|
|
Автор |
ad miral (андорския флот) |
Публикувано | 11.04.25 11:33 |
|
Забележете: в Перник, твърдината на мъжествеността.
Хайде някой пак да ми спомене нещо за Истанбулската конвенция.
_
If I turn out to be particularly clear, you`ve probably misunderstood what I`ve said.
| |
Тема
|
Re: Еманципацията продължава!
[re: ad miral]
|
|
Автор |
Asia. (ex cina2) |
Публикувано | 11.04.25 11:46 |
|
А за "токсичния патриархат" може ли? Тук всичко е такова.
| |
|
Предполагам, че пишеш за патриарх Кирил. Да се оправят там, на нас никой нищо не ни е казал. Щото си имаме и бабугери, и кукери, и хелоуини...
Какво те подсети за токсичния празник, изказването беше още есента и какво общо има с перничани?
| |
|
Аз имам съседи перничани. Много симпатични хора. Скоро им казвах : кви перничани сте вие ? Нема да викнате, да пуснете чалга, да дрънне некой винкел. Дойдат децата с внуците, същата работа. Нещо ни мотате, не сте перничани
Те пък веднага да отвърнат, че не съм баш люта македонка, щот не ме били видяли с ръце на "Ф" и накривена китка
Иначе са еманципирани-той готви, тя върти бормашината. Миналото лято тя лепи плочки, а той извъртя сумати туршии.
| |
Тема
|
[re: Asia.]
|
|
Автор |
ad miral (андорския флот) |
Публикувано | 11.04.25 12:22 |
|
Тук всичко е такова.
И в какво се изразява?
_
If I turn out to be particularly clear, you`ve probably misunderstood what I`ve said.
| |
|
Нищо не разбрах.
| |
|
... а той извъртя сумати туршии.
Това е у ред, туршии и салати са мъжка работа.
Ама перничанинът си требе поне веднъж у седмицата да се върне пиян и да набие жена си, иначе се се разваля хармонията.
_
| |
Тема
|
[re: ad miral]
|
|
Автор |
Asia. (ex cina2) |
Публикувано | 11.04.25 12:36 |
|
Мъжете винаги са виновни, защото са насилници, побойници, убийци и каквото лошо се сетиш. Ама само местните. Вносните не са виновни, такива са им особеностите.
А разни хора, дето все още разсъждават и не са се умопобъркали, се опитват да обяснят, че патриархатът поне тук отдавна не съществува, ама кой го интересува.
| |
|
И аз. Както прочетох, И адмирал не е разбрал.
| |
|
Явно е време за пернишка конвенция. Не става ясно дали тоз пич е местен или е приседнал на буйна перничанка.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|