Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:36 09.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Вълшебни пейзажи (към Кофтия)...  
Автор Nuke Dukem (very good)
Публикувано30.03.25 10:04

Началник, адресирам към теб, защото знам, че си един от малкото в този форум, който би успял да разбере любовта ми към моя домашен любимец, бордър колито Ира... Снимките са от последните няколко дена, надявам се да ти харесат... Enjoy:

Тема Re: Вълшебни пейзажи (към Кофтия)... [re: Nuke Dukem]  
Автор Deern (Познат)
Публикувано30.03.25 13:39

Прекрасно, макар и още не раззеленило се

п.п. Ние щяхме да ходим до Ягодинската пещера (старт в Пловдив), но моята пловдивчанка приятелка ме уплаши с пътя до там, а и времето стана дъждовно и се отказахме.

Само един път ли има до тая пещера?

Тема Re: Вълшебни пейзажи (към Кофтия)...нови [re: Deern]  
Автор h1685614@trbvm.com (Гераско)
Публикувано30.03.25 14:05

Какво им гледате на тия пещери? Ние ходихме в нещо дяволско там на ръба на България. Ако пак попадна в оня край на България само ще мина покрай тая пещера, не бих влязъл отново. Виж пътя си е предизвикателство, особено еднопосочните тунели, особено през нощта както ни се случи на нас.

женчо

Тема Re: Вълшебни пейзажи (към Кофтия)...нови [re: Nuke Dukem]  
Автор Albena l (оф..)
Публикувано30.03.25 14:13

Много красиво! Това гора ли е, парк ли му викате? Къде е?

Тема Re: Вълшебни пейзажи (към Кофтия)... [re: Albena l]  
Публикувано30.03.25 14:39

Западен парк, най-големият градски парк в България след Борисовата градина... Девствената част, където освен катерички, има кълвачи, таралежи, лисици, десетки други видове птички и ако щеш вярвай, дори патици!

Тема Re: Вълшебни пейзажи (към Кофтия)...нови [re: Deern]  
Публикувано30.03.25 14:55

Прекрасно, да. Тази зима по едно време реката беше почнала да замръзва. Горе, на вододайната зона, на самия край на парка почти всяка сутрин се разминаваме с един много възрастен дядка, трябва да е на най-малко 80, който посреща изгрева с гимнастика. На пръв поглед изглежда малце странно, но шапка му свалям за това, че не се е предал под тежестта на годините...

За пещерите, не знам. Ходил съм като дете в Духлата и дотам. Помня, че ме беше страх от прилепите.

Автор Naki (Company Ястреб)
Публикувано30.03.25 15:09

А тази снимка, дето се вижда слънцето между дърветата, и то на кадъра е близо до главата на куче Ира - това изгрев ли е? Не е залез, да?

Автор БATKO (Какин)
Публикувано30.03.25 15:01

Тема Re: Вълшебни пейзажи (към Кофтия)...нови [re: БATKO]  
Автор Naki (Company Ястреб)
Публикувано30.03.25 15:14

Не бъди такъв гадняр, Нюкът има само 1 куче, а не 5-6.

Тема Re: Вълшебни пейзажи (към Кофтия)...нови [re: h1685614@trbvm.com]  
Автор Deern (Познат)
Публикувано30.03.25 15:35

През нощта в България не се качвам в кола, защото препятствията по пътищата са прекалено много и със сигурност няма как да видя всичко на време.

Точно за такива тесни пътища по скалите ми разказа моята приятелка, а и аз тая година отново имах комби- автомобил под наем, за да ни се събере багажа. Т.е. с дълъг автомобил в никакъв случай не исках да карам по такъв път.

Гледах онлайн, че има ескорт със джип до там, но като видях на снимките, че хората се возят отзад в багажника…..в никакъв случай.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.