Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:47 13.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Темата заключена по молба на автор(кат)а.нови  
Автор samson (Оня)
Публикувано24.03.25 22:41

Темата заключена по молба на автор(кат)а.
Джендърът бе Адмирале-Джендъра.
Вирнал си краката с отворена вагина, но не случил на онодист, който просташки го е онодил в устата....и ти се разпорежда ТРИЙЙЙЙ, тоз вместо в гъза ме еба в устата...и ти?????
Щото, колко жалко-ами ПРАВИЛАТА...и без кой съм аз, ама съм....по правилата...

Без въображение и многоумие си има друго правило: ЯСНО, ДОСТОЙНО, Правдиво и СВЕТЛО, че:
Такава тема се заключва, само когато няма в нея и други мнения.
Защото...дейба и това ли да обяснявам...що ще триеш мнението ми, щото на джендъра не му изнася......Ами къв го търси тук джендърски....аха.....намерил и случил на правила и на педантен модератор....
Не се трие такова, а в устата , в устата.....

Сега по-спокоен, в миналото ни, престъпникът, крадеца, лъжеца, заловени, са им слагали табели на гърдите, за да знаят всички, че тези са такива.
Правилата днес не са такава....разбирам те, искат да се скрият и те ползват -Скрий ги...щото нали ПРАВИЛНАТА са такива.....
Не е лично, достатъчно си интелигентен за да го разбереш, че за съвременни принципи говоря, които ни задушават като на бесило.
Наздраве..май препих!

Много моля, занапред не трий и мненията ми, по желания на други, казано по нашенски: Не изхвърляй бебето заедно с мръсната вода!

Мнението е позиционирано и няма нищо общо!

Тема Re: Темата заключена по молба на автор(кат)а.нови [re: samson]  
Автор Naki (Company Ястреб)
Публикувано24.03.25 23:32

Ти си пиян дебил.

НЕЙВито може да е всякакъв, ама никъде не личи да е от женски род!!

Дори аватарът му е силует на мъж, а не на жена, мисля, че е ясно какъв род е.

Сега защо модът е решил така да форумулира формулировката си, това не зная, ама е НЕправилно, явно..

Тема Re: Темата заключена по молба на автор(кат)а.нови [re: samson]  
Автор h1685614@trbvm.com (Гераско)
Публикувано24.03.25 23:33

Чуствителните автор(ки) молят да им се заключват темите. Към авторките сме снизходителни, но авторите отправили такива молби трябва са готови си носят подигравателните последствия.

женчо

Тема Re: Темата заключена по молба на автор(кат)а.нови [re: Naki]  
Публикувано24.03.25 23:51

Ами чартата е женцка, ти още ли не разбрал че визията не определя гендера.

женчо

Тема Re: Темата заключена по молба на автор(кат)а.нови [re: h1685614@trbvm.com]  
Публикувано25.03.25 00:16

Кой/коя е "чартата"!? Нищо не ми говори(ш).

Публикувано25.03.25 00:31

Следва и "женцка" да не ти говори, ще изчакам да си подредиш всички неясноти.

женчо

Публикувано25.03.25 00:36

Следва и "женцка" да не ти говори, ще изчакам да си подредиш всички неясноти.
--> За съжаление, греда - "женцка" ми е кристално ясно.

И ти ли си пияН?

Нормални, поне частично трезви хора няма ли тука?? Или искам твърде много?!

Редактирано от Naki на 25.03.25 00:38.

Публикувано25.03.25 00:48

Наки, първата грешно написана дума е "черта", втората изненадващо си разбрал, третата е "джендъра". Сега надявам се можеш да коментираш и смисъла на казаното. Много съм пиян, но не се страхувай, не се предава по полов път.

бтв (това няма ти го преведа) ти как успяваш да постингуваш толко често? Това ми е седмия опит да пусна постинг и платформата "You cannot post more than 1 message per 20 sec", хем няма дрегер.

женчо

Публикувано25.03.25 00:56

КОй е Чертата? Нищо не ми говори, или е някой който не пише често, или не знам..

С многото постинги и аз имам проблем понякога.

Публикувано25.03.25 01:13

НЕЙВито може да е всякакъв, ама никъде не личи да е от женски род!!

Дори аватарът му е силует на мъж, а не на жена, мисля, че е ясно какъв род е.

Сега защо модът е решил така да форумулира формулировката си, това не зная, ама е НЕправилно, явно..

Ами чeртата (да искаш да ти заключат темата) е женска, ти още ли не разбрал че визията (като например аватар на мъж) не определя джендъра.
Следователно комуникационната пунктуалност налага да се допусне, че "авторът" може да е (или да иска да е) "авторката". Моят аватар например мисля че е жена, но не съм сигурен. При мен това е допустимо понеже съм женчо.

женчо

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.