Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:39 17.06.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема Няма надежда за човечеството...нови  
Автор Nuke Dukem (very good)
Публикувано16.03.25 19:04

...Живеели в столичния квартал „Люлин

Да лежат ли в затвора?
Не.
Да, 1 година.
Да, 2 години.
Да, 5 години.
Да, 10 години.
Да, 20 години.
Да, доживот.

Тема Re: Няма надежда за човечеството...нови [re: Nuke Dukem]  
Автор tartarianeyes (Falcoperegrinus)
Публикувано16.03.25 21:30

На тия изроди, и мъжкия, и женския, трябва да им се случи същото, затвора да им се види рай.

И на дете могат да посегнат.
За тях стария завет.

Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна. 15.02.2022

Тема Re: Няма надежда за човечеството...нови [re: tartarianeyes]  
Публикувано16.03.25 22:44

В затвора със сигурност ще ги коригират по затворнически, ала за жалост, няма кой да ги вкара там... Не бих те излъгал, ако ти кажа, че откачам не, а

от такива новини, срам ме е да кажа, че съм от Люлин! За такива – бой до спукана жлъчка, избити зъби и изчекнато чене!!!

Автор PekoHcTpykTop (дарвинист)
Публикувано16.03.25 22:57

Гледахте ли протеста

Z

Тема Re: Няма надежда за човечеството...нови [re: PekoHcTpykTop]  
Публикувано16.03.25 23:11

Не, сега видях от

, че е имало протест. Съмнявам се и не вярвам, но се надявам да получат 9х от почти максималната присъда, възлизаща на 4 години затвор, както си е по закон – смятам, че 27 години в кауша биха изтрили всякакъв помен от желанието им за причиняване на подобно страдание към живо същество от техните гнусни мозъци... Аз лично бих ги линчувал, без въобще да се замисля.

Автор 741 ()
Публикувано16.03.25 23:43

Аз лично бих ги линчувал, без въобще да се замисля.

А защо? Готов си да направиш същото, каквото и те. Не са по-лоши от теб. Ако се опознаете, може да станете приятели.

Тема Re: Няма надежда за човечеството...нови [re: 741]  
Публикувано16.03.25 23:52

Не, не, не... Бъркаш. Те са лишавали по особено жесток начин от живот дребни, наивни и простовати животинки, които изобщо не са очаквали това и не са имали интелектуалния капацитет и физическата способност да се предпазят от съдбата, която тези двамата урОд блядове са им отредили. Аз съм готов на съвсем друго, да ги лиша от техния собствен живот тях двамата, Габриела и Красимир... Смятам, че човек срещу човек е далеч по-справедлива битка, отколкото човек срещу котка или куче. Дайте ги на мен и ви гарантирам, че повече никога няма да вършат престъпните деяния, които са извършили.

И не си прав, по-лоши са от мен... Това, което са направили те, аз не бих за нищо на света!

Автор Tyзлиja (стар вълк)
Публикувано17.03.25 01:17

Щом по закон максималната присъда е до 5 години затвор би трябвало

да получат толкова. + глоба.

Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано17.03.25 06:07

Дайте ги на мен и ви гарантирам, че повече никога няма да вършат престъпните деяния, които са извършили.

Кой да ти ги даде наготово?
Имаш имената и снимките им, намери ги и си изпълни заканите.

Тези са някакви извратени садисти-психопати, доставят си удоволствие като измъчват и убиват, без да рискуват собствената си физическа безопасност. При подходящи условия биха могли да го правят и с хора - малки деца, физически немощни или вързани възрастни, които нямат възможност за застрашаваща ги съпротива. Особено, ако са убедени, че няма да им потърсят отговорност. В някои общества и среди дори биха били поощрени да упражняват на воля наклонностите си - те са идеалните инквизитори.

За всеки случай, като ги откриеш и тръгнеш да изпълняваш желанието си за правосъдие, се подсигури първо за ги обезопасиш. Можеш да ги упоиш и вържеш добре, за да не се съпротивляват и да те наранят. Но ги пребивай, измъчвай или каквото там ти идва отвътре, когато са в съзнание, за да осъзнават какво им се случва и да преживяват болката. Иначе възмездието ти се обезсмисля и няма да бъдеш напълно удовлетворен.

Планирай и действай. От думи и празни закани полза йок.

Тема осъзнаваш ли каква боза си написала?нови [re: alisalisa]  
Автор ~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред)
Публикувано17.03.25 06:19

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.