Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:48 16.06.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Женска тема!нови  
Автор Baldrian (опасна)
Публикувано12.03.25 15:04

Мода, тенденции при дрехи и бижута!
Взех, че го разгледах това тему. Наистина интересни попадения на добри цени.
Питам дъщеря ми дали има акаунт.
-Не! казва и няма да имам...Първо хората във фабриките им работят при робски условия! Второ доказано използват токсични оцветители.
Сега не знам дали в заводите на ейпъл или цеховете на адидас са по-човешки условията...
Не знам дали не съм си купила нещо от тему и от някое магазинче, без да го знам.

Аз използвах таланта на съседа, който шие прекрасно, от както си загуби бизнеса и се сдобих с нова жакардова китайска рокля, една кафява без ръкави от олекотена, студена вълна и една пола права червена, под коляно с цепки отпред и отзад.
Май няма да съм свръх модерна, макар модата май позволява всичко.
Гледам тенденцията при бижутата е смесване на металите-вече не е кич да комбинираш злато и сребро. Всичко е масивно. Верижките изглеждат като тънки кучешки каишки...Не че е грозно, но май и там няма да съм последна мода.
Всъщност никога модните тенденции не са случайни.

Давайте девойки! Колкото повече политиката става застрашителна, толкова по-красиви стават жените!
Също неслучайно!
Давайте за мода, пръстени, рокли и всичко, което носи радост.

Може и парфюми!
За цвят и някой господин може да се включи с някоя модна придобивка!

Да ти видя прическата и гащите, моля! След това ще те изслушам!

Тема Re: Женска тема!нови [re: Baldrian]  
Автор Albena l (оф..)
Публикувано12.03.25 15:34

Аз нещо съм се влюбила в едни широки черни панталони.
Като торба ми стоят, ама са готини

Тема Re: Женска тема!нови [re: Albena l]  
Автор Baldrian (опасна)
Публикувано12.03.25 15:33

смяна на стила?

винаги си била от гиздавите ни представителки ти.
но защо не и с широки панталони.
и аз махам с едни бежави с жилетка към тях, но за мен иди-дойди

Естествено има подобни вериги и от злато. Без преувеличение са широки моят показалец.

Тема Бижутанови [re: Baldrian]  
Автор MupaM (ordinary юзър)
Публикувано13.03.25 09:57

Ето с това съм днес, снимах се в рейса преди малко.
Катинарчето е тенекиен "консуматив" от опаковката на едно друго бижу, до него има ключе - талисман на "Пандора", ама май не се вижда.

Сега Албена да каже колко е грозно.

А ето един от официалните ми комплекти - за празник, с новата рокля.

Редактирано от MupaM на 13.03.25 12:06.

Автор 4ereshka2 (рекордьор)
Публикувано13.03.25 10:27

Няма шанс да пазарувам от тему.

Бижута ако харесам, купувам.
В Австралия и Н.З. златото е 9-10 карата.
Но това не пречи да е доста скъпо.

Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано13.03.25 12:05

Периодично пускаш такава женска тема. Явно ти е важно.

Модни тенденции-винаги отговарям, че не се водя от модата. Каквото ми е удобно и практично, това нося.

За Тему-скоро пусках такава тема, че се "закрастих" в този сайт и изкупувах много, много полезни неща за градината, най-вече. Няма нещо, което да съм купила и да не го използвам с кеф. Намалява труда ми, организира по-добре градината, семената, разсада. За дома също купих разни нещица, най-вече органайзери за чинии, дрехи, обувки....... Бездънна яма са градината и дома.

Купих нещо, което лятото на двора, или на път, ще ни е особено ценно-проектор с ОС андроид, също може и свързване с телефон и лап топ, но и самостоятелно. Идеята ни е : един голям екран, ако ще и чаршаф, на двора и да прожектираме филми на децата под звездното небе. Тествахме го на стената. Също и на тавана. Внуците бяха възхитена-лежат на пода и глезат детско филмче на тавана

Цялото удоволствие за нищо пари.

за дрехи-там нещата са по-сложни. Но, има И качествени неща, на съответните цени. то си личи.

За щерка ти - сякаш знаеш другите дрехи кой и как ги шие.

А и основно, и принципно : всичко е китайско. От тему пазаруват и продават на Графа, примерно.

Парфюми-няма в тему. чанти-няма естествена кожа, поне аз не съм видяла. Изкуственяк не нося, аз имам малко чанти, предимно ранички или 2Х1, не съм маниак, може да имам 3, а не 30, но не и изкуственяк.

за бижута-през ум не ми е минало да купувам от Тему.

Автор Lira Emerald (Happy dreamer:))
Публикувано13.03.25 12:41

Въобще не ме вълнува от години модата. Каквото имам нося и съчетавам. Купувам си чат-пат нещо, ако ми допадне и гледам да ми е практично.

Тему не ме влече по никакъв начин и няма шанс да го ползвам.

Бижута...оффф, писна ми от дрънкулки, но професионално се налага да се кича

Обачееее, дай ми Либристо...е, там бая пари оставих По принцип за четива винаги съм харчила пари.

Предпочитам да сси инвестирам в таро, езотериката, обучения и събития в студиото. Това ми е страстта.
Напоследък доста и рисувам...гот ми е

Парфюми имаме с щерката бол...фъскаме ги. Последният от месец ни е Karl Lagrfeld....мнооого свеж!

Маникюрът, педикюрът и косата са ми приоритет.

Толкова от мен по темата
Китна и страстна пролет ти желая, Балдрейн

Тема Re: Бижутанови [re: MupaM]  
Автор Baldrian (опасна)
Публикувано13.03.25 13:54

супер!

тази нова тенденция с масивността, катинарите, веригите според мен не е случайна.
всъщност никога не е случайна.
колкото повече нараства материалното благопулучие, толкова по-изчистени са облеклата и бижутата.
и обратно. колкото повече светът върви към рецесия, толкова по-пищни стават облеклата и бижутата.
Пако Рабан имаше интересна теза за вратовръзката като нашийник на средната класа

просто ми стана интересно, че масово дизайнерите излизат с вериги и катинари. ще си ги носим явно

твоите са свежи

Тема Re: Женска тема!нови [re: 4ereshka2]  
Автор Baldrian (опасна)
Публикувано13.03.25 14:02

аз от Албенка прочетох за тему.
не съм пазарувала. дрехи и обувки онлайн до момента не съм

иначе златото масово поскъпва-да!
инвестиция си е в неспокойни времена
и в Германия 8К е масовото. тук е 14.

Тема Re: Женска тема! [re: RujaKaramfilova]  
Автор Baldrian (опасна)
Публикувано13.03.25 14:10

Периодично пускаш такава женска тема. Явно ти е важно.

важно, важно...колко да е важно?

това забележка ли е?

аз не мога да се включа в теми за градината и доматите, тъй като за съжаление ежедневието ми е различно.
като се пенсионирам след 20 или колкото години, ще мога ако съм жива или не спечеля от тотото, оттегля се в някоя селска къща и започна да правя вино
но не крия, че идеята привлича.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.