|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
има или няма Любов?
|
|
Автор |
jumbles (wild spirit) |
Публикувано | 14.02.25 10:57 |
|
между другото ...
п.п.Пътник, що е правда?
Да ти видя прическата и гащите, моля! След това ще те изслушам!
| |
Тема
|
Re: има или няма Любов?
[re: jumbles]
|
|
Автор |
samson (Оня) |
Публикувано | 14.02.25 14:43 |
|
Наздраве, зарязвам лозите но не и Любовта
Чуй ме-има Любов
"п.п.Пътник, що е правда?"
Правилно: Правдата е физическото измерение на Любовта в нашият свят!
И не се заблуждавай-всеки един от нас добре знае какво е зло и какво е добро!
Нравите ни са друго нещо.
Честит Празник.
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
|
Това изисква спешен отговор, защото имам запазена маса за довечера и то не от мен, а от Бейби?!
За втори или трети път вече, таман реша, че айде стига сме се лигавили с 14.02, и хайде маса. Любов ли е или е гладна и иска да вечеря, казвайте бързо!
| |
|
Има любов, но ние все още не сме я изживяли по правилото на зъбките : т.е. като стане единят да си ги измие, пък вземе, че измие и тези на другия
Преди години, може би 30-ина и повече, наблюдавах, ама така случайно ставаше, приятелско семейство на брат ми и снаха ми, също и самите тях. Какво ми правеше впечатление? Тези хора, седята един до друг и ръцете им винаги бяха вплетени една за друга. Ей, така, едната ръка върху масата, другата вплетена. Казвах си : това е любов. Завиждах, приятелски.
Преди 15-ина години щерката ми вика : мамо, вие с Трендафил сте станали като вуйчо и вуйна, не си пускате ръцете. Така е и до сега. Ръцете ни се търсят-на улицата, на масата, в леглото преди сън...Смятам, че това е любов.
| |
|
Любов ли е или е гладна и иска да вечеря,
Една невидима нишка свързва двама души. Тя може да се опъне, да се заплете, но никога няма да се скъса.
Това е!
| |
|
А и явно не си се научил още да готвиш добре. То не може да с лапат само буламачи, трябва си и по свестна храна.
| |
|
Да ти кажа, моите подозрения също натам клонят. "Валентин, малентин, има ли повод да да закарам мъжа си на ресторант, защо да се пропилява?"
| |
|
| |
|
Любов е. Пък!
* * *
Кучетата си лаят, керванът си върви!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|