Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:21 16.06.25 
Поколения
   >> 40-50
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Бензиннови  
Автор parvaty (усмихната)
Публикувано06.02.25 19:56

Нямам представа как са я съчинили тази песен, обаче буквално усещаш скоростта и оборотите на мотора, като я слушаш …
Понякога като отивам към много мой човек нарочно не минавам през Минга, ми обикалям през магистралата .. е, то аз повече от 176-8 не смея да вдигна, че гумите ми са до 190 км/м.. ама е много готино парчето ..

На вас коя ви е любимата песен за шофиране??

Тема Re: Бензиннови [re: parvaty]  
Автор PekoHcTpykTop (дарвинист)
Публикувано06.02.25 20:43

Луда ли си, никой няма любима песен за шофиране. Макс. любим стил, но аз и това нямам. В каквото съм настроение, това си пускам.

Z

Автор Nuke Dukem (very good)
Публикувано06.02.25 21:08

Радио Хоризонт и 220 по магистралата, то колата не вдига повече. В най-лошия случай 180, ако пътувам през деня. По извънградските скромно 160, освен ако не е много лош пътя, тогава 130-140. В общи линии педала до метала и така, иначе не ми е фън. Ако съвсем ми писне от радиото, си пускам дисковете от чейнджъра, на това съм безмсъртен:

Тема Re: Бензиннови [re: PekoHcTpykTop]  
Публикувано06.02.25 21:15

e що да съм луда, аз си имам.. Тази ми е любима.
Иначе, да, всеки си пуска музика според настроението..

Просто тази песен е... пътуване, газ.. Бензин. Буквално чувам мотора, когато я слушам..
Може пък само на мен така да ми действа..

Тема Re: Бензиннови [re: Nuke Dukem]  
Публикувано06.02.25 21:20

скромно 160, освен ако не е много лош пътя, тогава 130-140
на много лош път 130-140 !??
Много смело..

По радиото обикновено не пускат подходяща за газ до ламарината музика, по мои наблюдения..
Ама щом ти харесва Хоризонт.

Парчето го чух, благодаря.. нещо ми е много психаделично..

Автор Albena l (оф..)
Публикувано06.02.25 21:33

Айде сега, вземи си колата и отиди в Родопите, дето толкоз ги плюя и карай със 130-140. Пътищата са лоши.
Давай да видя

Публикувано06.02.25 21:42

Е, невинаги де, зависи от обстоятелствата и от пътя. По някои участъци и с 60 е много, напр. между Търговище и Бяла пътят на много места е ужасен и понякога се налага да намаляваш до 30, за да избегнеш дупките, но след това до Плевен си е идеален за 160, в зависимост от трафика. До Ихтиман на извънградския може и повече, там съм вдигал 200 за кратко. По Хоризонт нощно време от време на време пускат необичайно яки неща, които иначе никога не би могла да чуеш, а също така и много интересни дискусии. Зависи какво ще хванеш. Не отказвам и фолклорните предавания рано сутрин. Изобщо няма по-добро радио у нас, останалите са прекалено банални. Но в общи линии така, с максималната теоретична скорост за конкретния път и условия. Иначе и със 70 съм карал по магистралата в мъгла и поледица, както дойде.

Тема Re: Бензиннови [re: Albena l]  
Публикувано06.02.25 21:45

Може, трябва да видя някой път как е там, смолян, кърждали, хасково... Не съм карал по тия места, трябва да е много забавно.

Автор Albena l (оф..)
Публикувано06.02.25 21:51

Забавно е, да. Колкото да не стъпиш никога повече.
Абе какъв е тоя път от Търговище до Бяла, дето не съм го чувала. Какво правиш там, че и за Плевен.

Автор Koftia (форумист)
Публикувано06.02.25 21:53

За това, за което говориш, има само една песен и тя се казва Highway Star. На нея ако не се пребиеш, никога няма да се пребиеш. Дори и да задремеш на bedtime музиката на Пинк Флойд.
Има и други силни парчета, но това винаги е било номер едно ще си остане така.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.