|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Утрото е по-мъдро от вечерта? Да, така е
|
|
Автор |
Green Light () |
Публикувано | 06.02.25 09:52 |
|
Хората започват деня в най-добро настроение сутрин, но го завършват в най-лошото състояние на духа, около полунощ, показват резултатите, посочва "Гардиън". Денят от седмицата и сезонът също имат значение. Психичното здраве също има тенденция да бъде по-разнообразно през уикендите, но по-стабилно през седмицата, според проучване, ръководено от University College London.
...
Резултатите показват, че щастието, удовлетвореността от живота и оценките за смислеността на собствените действия са винаги по-високо оценени в понеделниците и петъците, отколкото през неделите, щастието остава високо и във вторниците.
За четвъртък нищо не пише, но поне това че е сутрин е добре. Щастие и удовлетвореност навред из 40-50, пускам бързо за да изпреваря следобеда...
Шегата настрана- сутрините са моето време. Що се отнася до работата, например, до обяд обикновенно свършвам 80-90% от работата си за деня. Следобед формата ми пада. До нула ако самият обяд е продължителен по някаква причина.
Вие как сте? Чучулиги ли сте или сте сови?
| |
|
И на мен сутрините са ми силата. Когато имам много работа предпочитам да отида в 6 ч. сутрин на работа и до обяд съм свършил маса работа. После не ме търси... работя, но доста по-вяло. Фокусът ми сутрин е забележителен.
Принципът ми от години е рано легни, рано стани. Към 8 часа ако не съм легнал - очите бавно започват сами да се затварят и задрямвам както си седя.
| |
|
Разбирам какво имаш предвид, но принципно когато има много работа и е напрегнато, тогава вече не важи сутрин обед вечер, бачкане му е майката и това е.
Но да, аз също обичам много рано да отхвърля работа, преди още да са дошли другите, даже бих казал че ми е кеф така. Само че при мен нюансът е че моята основна или най-важна работа е с хора, така че няма начин - трябва да стартирам тази част най-рано в 9. Иначе не бих получил желаните отговори
Сещам се как звъннах в 8 на един приятел и по стечение на обстоятелствата партньор. Знам го че и той е от ранните пилета и звъннах да му кажа каквото имам да му казвам, а той после ми вика- щях да получа инфаркт, помислих че нещо се е случило...
| |
Тема
|
Re: Утрото е по-мъдро от вечерта? Да, така е
[re: Green Light]
|
|
Автор |
parvaty (усмихната) |
Публикувано | 06.02.25 10:38 |
|
В Галерия двама клиенти гледат една картина.
Първият - как мислите, това изгрев или залез над морето е?
Вторият - залез, със сигурност.
Първият - какво Ви кара да мислите така?
Вторият - познавайки художника, той няма да стане толкоз рано, че да рисува изгрев…
| |
Тема
|
[re: parvaty]
|
|
Автор |
Green Light () |
Публикувано | 06.02.25 10:45 |
|
| |
|
Най-добре работя през нощта.
Сутринта не е моето време.
Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна. 15.02.2022
| |
Тема
|
|
|
Автор |
samson (Оня) |
Публикувано | 06.02.25 10:48 |
|
Питието определя съзнанието!
Едни пият от сутрин до вечер, а аз пия от мъка!
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!Редактирано от samson на 06.02.25 10:48.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
vozac (Driver) |
Публикувано | 06.02.25 10:45 |
|
на мен ми се спи и ме мързи от сутрин до вечер
| |
Тема
|
[re: vozac]
|
|
Автор |
Green Light () |
Публикувано | 06.02.25 10:52 |
|
А през нощта?
| |
|
До обяд мразя всичко, което мърда.
Ако не мърда го бутам и пак го мразя.
Вторник ми е най-гнусния ден от седмицата.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|