|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
| |
|
Бе дразнеща ми идва "статията". Отношението ми към ГГ е като на всеки простак - не се припознавам за негова публика. Но този анонимен титан със статията в "а-ха да съм медия" сайта ми идва дразнещ.
женчо
| |
|
Еми кат не гледам телевизия...
Пък и там такива неща не говорят.
| |
|
типично - злобно и завистливо
€
| |
|
Абе, ти що си се вкопчил тъй маниакално да го хейтиш тоз чиляк?
От хладилника ти ли пее, колчем го отвориш, на гъза ти ли налита, изобщо къв ти е случаят?
Или... албенини раоти.
| |
|
Баси долнопробния чикиджийски сайт, даже Работническо дело и Дума от едно време ставаха поне да си избършеш гза с тях и да подпалиш камината. А шегаджийската статия конкретно е на ниво хумор от началното училище.
| |
Тема
|
Re: Ами, не мога да се сдържа
[re: alisalisa]
|
|
Автор |
bipet (B5) |
Публикувано | 28.01.25 10:45 |
|
Абе, ти що си се вкопчил тъй маниакално да го хейтиш тоз чиляк?
Щото е назначен за писател, пък е некадърен.
И Георги Джагаров беше назначен за поет, но беше кадърен поет.
Ми родете си кадърни поети и писатели. Ако пък се пробвате и с политиците, цена няма да имате.
| |
Тема
|
Re: Ами, не мога да се сдържа
[re: spunk]
|
|
Автор |
MupaM (ordinary юзър) |
Публикувано | 28.01.25 11:11 |
|
Типично е, но не е завист според мен, а чисто идеологически мотивирана злоба, изживяваща се като сатира.
Поне у поручика е това със сигурност. Вероятно и у автора.
| |
|
Мога да посоча немалко наистина добри съвременни писатели и поети, като например Валери Станков, Милен Русков, Димитър Никифоров и т.н., чието мнение за въпросната политикографоманска личност, съвпада с моето, и на автора по-горе.
| |
|
Защото е квинтесенция на комсомолския некадърник.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
|
|