Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:55 03.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Изкуствени цветя?нови  
Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано15.01.25 12:02

Какво е мнението ви? У дома, ваза, а в нея изкуствени цветя?

Аз, може и да не съм права, но изкуствени цветя у дома, не одобрявам

В ресторант, тъмно понякога.. може, някак. То на няколко места пипам цветя да видя дали са истински, толко вече ги издокарват, ама у дома?

Тема Re: Изкуствени цветя?нови [re: RujaKaramfilova]  
Автор Nuke Dukem (very good)
Публикувано15.01.25 12:24

Увяхна ми орхидеята на прозореца... Но е напъпило ново клонче. Изкуственяк вкъщи не търпя.

Тема Re: Изкуствени цветя?нови [re: Nuke Dukem]  
Публикувано15.01.25 12:23

Имаш ли други цветя?

Автор Nuke Dukem (very good)
Публикувано15.01.25 12:43

Не, харесва ми да имам само една орхидея.

имах един красив лилав екземпляр, който се задържа поне 3-4 години и много си го харесвах, но като почина кучето, изсъхна и го изхвърлих.

Сегашната ми е от есента и беше добре до декември, когато не знам защо почна да губи един по един цветовете си и оплешивя напълно, макар че е напъпило ново клонче и сега в него ми е надеждата. Поливам я по учебник, но нещо май не й харесва мястото, може би е по-топлолюбива разновидност.

Автор samson (Оня)
Публикувано15.01.25 13:07

Изкуствени: цветя, перука, чене, око, цици, и онуй, и изкуствен интелект, и аз--заеби ги

Мнението е позиционирано и няма нищо общо!

Автор Baldrian (опасна)
Публикувано15.01.25 13:29

не харесвам!

Да ти видя прическата и гащите, моля! След това ще те изслушам!

Публикувано15.01.25 14:31

Аз нямам орхидеи. Дъщеря ми е фен на орхидеите. Не съм броила колко има, но за сметка на това няма нищо друго, дори мушкато

Публикувано15.01.25 14:32

А, чакай, сега се сетих, че мернах нещо с периферията-къде е саксията?
Не видях прозорец, а орхидеите, основно правило , живеят на прозореца, искат много светлина.Видях, че саксията е правилната.

Освен това, не се поливат, пият вода от контейнер или се накисват във вода, колкото поемат толкова, за 10-15 минути, 2-3 пъти седмично. Може и 1-2 пъти седмично в пръстта да се слагат 2-3 кубчета лед.

Ама това е, така, случайно дочуто от щерката. Прочети си. Да не те уча както ти за куче, щото има достатъчно за четене. Аз така правя, но и питам чат-пат, добронамерено.

Тема Re: Изкуствени цветя?нови [re: samson]  
Публикувано15.01.25 14:41

Има неща, които, не искаме, но ни идват до главата.
Изкуствените цветя не са в тази група. Но, перука, недай си боже, чене.... случва се, око-недай си Боже.

Цици, докато има мъже-идиоти, ще има и жени-патки. Същото и за устните.

За изкуствения интелект... на този етап от живота си, ще мълча.

Автор Green Light ()
Публикувано15.01.25 14:35

Бейби вкара в къщи едни кашпи с едни грамадански зелени листа, нещо като марули, ама твърди, висят такива и въобще не приличат на марули. Все едно. Естествени става въпрос. Вехнат.
Цяло лято се занимава с тях, наляво, не- надясно е по-добре, бе под навеса, бе не- що да не оградим джакузито, я да сменим пръстта, я да сложим бели камъчета в тях, да видим кво ще стане...
На мен, да ти кажа, където и да ги сложеше все ми харесваше. С бели камъчета или с борови кори все си беше ок.
Листа.
Стават.
Обаче дойде зимата и ги вкарахме вътре. Наред с другите саксии и кашпички тоя път вкарахме и тези. Чет'ри броя, високи метър, метър и пейсе. С листата.
Листата, обаче се позиционират предимно над тези метър- метър и нещо, демек нагоре. А надолу нищо растениевидно не висиии... За да закрива кашпата по един елегантен и изискан начин. Непринудено, но с вкус. Липсва такова нещо.

Кой да знае че било проблем, обаче на- проблем си е, и то - съвсем немаловажен. И въпреки огромните ми усилия да покажа че съм ангажиран, че съм в темата, и въпреки че сега чета книга или гледам сериал, съвсем няма нужда да изрично да ми се обяснява какво липсва, как би могло да изглежда и къде.
Обясненията обаче имат свойството да траят толкова дълго, колкото им е нужно и спонтанно да преминават в действие. Като например местене на тези кашпи из къщата за да видим дали тук или там въпросната липса няма да е толкова натрапчива...

Тук, драга ми Ружа, идва мястото на едни изкуствени бръшляни забравени някъде в килера или може би навреме подарени, или пък магически появили се заради неистовата ни нужда от елергантност. Може и да не са бръшляни, едни като нарязани такива- може да са папрати. Може и нещо друго да са, но:
Първо - каскадоподобно са
Второ - висят изискано (надолу)
И трето (заради теб го пиша) - пластмасови са.
Бейби ги намери от някъде. Разположи ги.
И те-зас–па–ха!
От раз.

Което, да ти кажа, мен ме устройва и не давам дума да се издума по въпроса. Ако пластмасата им е недостатък, тогава нека това навеки да остане клубна тайна! Който не знае, него не го фаща.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.