|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от RujaKaramfilova на 08.01.25 21:20.</EM></FONT></P>Редактирано от RujaKaramfilova на 08.01.25 21:20.
| |
|
Откъде го изкопа този пикльо, бе?
| |
|
Абе, мани
излизам преди 3 часа и аха нещо стъпках и изквича. Скочих като ужилена, че и изпищях. За секунда Карамфилов беше при мен. И за секунда време гледам го това зверче те така, пред вратата. И като върти опашле, ама като ветропоказателите край Сливен.
Кво да го правим сега? Дадохме му мляко, пи малко, наскочиха котките, доизпиха го.
Дадох му наденица, която имах за котараците, омете едно парче за нула време.
Направихме му къщичка, една щайга, постлахме му, Карамфилов го взе и го сложи на топло. То скочи и пак пред вратата на изтривалката. И там вече 3 часа си седи и върти опашка.
Нееее знам. Само дойде, това ни било писано. Не знам де, до утре ще видим, може да не го намерим сутринта.
Кръстихме го Горан, на галено Горчо. Гледаше към гората
Взех тел. на ветеринаря, така и така ще го викаме за котките.
Обаче, то че е селска подобрена, ясно. Ама ако стане като магаре
| |
|
Страхотно гостенче имате, нo има вид на домашно куче.
| |
|
[image]https://imgur.com/a/XAShhgH[/image]
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
|
Знам ли, чудим се.
Мъниче е, само да е дошло? дали пък някой не ни го е оставил? Но няма как да влезе човек в двора, без го усетим.
Както и да е, дошло, поседнало. Избрало ни е.
Замислям се... дали пък да не пусна съобщение в селската ФБ група. може някой да си го търси
| |
|
Ооооо, почнА се... Горкият Горанчо, колко бой го чака по главичката като налази доматите... И алпинеумите. И като се напишка вътре вкъщи, нали знаеш – навираш му носа в акито и му крещиш – лошо куче, лошо куче!
Айде сега утре марш до ветеринаря като отговорен стопанин за европейски паспорт, чип и задължителните ваксини, че иначе нали знаеш какво го чака навън – парвовирозка!
| |
|
Ваше е, няма да е голямо, средна големина...неустоим е, нали!
Мъжки поглед има!
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
|
Ти убедена ли си, че тва е куче?
| |
|
Как ще го оставяш някъде на място, дето не знаеш дали ще го намериш утре сутринта бе! Лелееееее, тц-тц-тц... Горкият Горанчо. Прибери го някъде в къщата на топло бе, чудовище ли си??? Тоя Горанчо я има 3 месеца, я не, тя не знаела дали утре ще го намери!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|