|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
Нямам предвид онуй таковата на Ред Бредбъри, а голямата новина от днес.
Цукерът разкарва фъкчекърите от фейса.
Ебаси, тва е почти като залпа на Аврора бре!
| |
|
" голямата новина от днес"
Дай още информация за голямата новина , и представа си нямам кое е туй Ред Бредбър?
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
|
Лъзгавата гадина той. Мислеше че трамп ще остане само едно кошмарно минало когато му банна акаунта. Другите прогресори и те. Дал пари за инагурацията, ама след като стана ясно че трамп печели. Гадина гнусна. Що не даде когато маск даваше.
женчо
| |
|
и представа си нямам кое е туй Ред Бредбър?
Той пояснява че не е важно и ако случайно знаете кое е ред бредбър, то няма нищо общо.
женчо
| |
|
| |
|
Вече можем ли да пцоваме и да пишем циганин?
| |
|
"Той пояснява че не е важно и ако случайно знаете кое е ред бредбър, то няма нищо общо "
Благодаря че ми поясни какво той пояснява.
Той пояснява, но ти ме светна?
Да те почеша ли там където те сърби или да те помолвам по темето.
Много си мил с мен
Няма нищо общо, но е позиционирано вертикално към всички хоризонтални плоскости?
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!Редактирано от samson на 07.01.25 23:29.
| |
Тема
|
Re: И гръмна гръм
[re: samson]
|
|
Автор |
Tyзлиja (стар вълк) |
Публикувано | 08.01.25 06:07 |
|
Сърбят го кълбетата, така че мобеш да му ги почешеш , да помилваш малкия Гесаско по голото теме, и по твой обичай да му направиш "цунк"!
| |
|
И кво толко? Събудил се една сутрин, случайно забелязал кво правят без негово знание собствените му подчинени в собствената му медия и им се скарАл.
———————————-
Тия хора си ядат зелника както си щат. И защо не? Има кой да им го дава.
Сенатор Греъм: Войната в Украйна в крайна сметка е за пари.
| |
|
Да, неочаквано беше това.
И той го обясни по неочакван начин. "Без правителството на САЩ" нищо не може да се прави.
Дано да не е начало на обратната регулация - модерация на инакомислещите на Тръмп.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|