Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:34 11.02.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема Nut,нови  
Автор Lucky Eva (независима)
Публикувано04.01.25 16:07

ако чете, нека да драсне два реда. От месец и нещо не е писала. Последно темата й беше за здравословното й състояние.

При естествения подбор първи отпадат слугините.

> lipari

Тема Re: Nut,нови [re: Lucky Eva]  
Автор Bezsynna (Гераскова)
Публикувано04.01.25 16:29

Не мисля, че чете. По-скоро ако някой има телефонния й номер, може евентуално да звънне да я провери. Или само да пише. Ако не й е близък, да се извини и да й обясни, че пита заради клуба. Да я помоли да остави някоя дума или да я пита за разрешение да ни каже как е.

Човек в проблем би се натоварил допълнително с писане тук. Дори усмихнатият Грийн се сеща да разказва след като му е минало. Надявам се да си действа по задачите, да има късмет с добри хора и спокойствие, и всичко да й се подреди.

* * *
Кучетата си лаят, керванът си върви!!

Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано04.01.25 16:42

Да, питахме се преди дни... Нали е активна фейсбукаджийка? Там няма ли диря от нея?

Сенатор Греъм: Войната в Украйна в крайна сметка е за пари.

Тема Re: Nut,нови [re: UnicaDonna]  
Автор Lucky Eva (независима)
Публикувано04.01.25 17:07

Нямам й координатите, нито фейсбука.

При естествения подбор първи отпадат слугините.

> lipari

Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано04.01.25 20:51

Скоро питах за нея. Мисля я.
Мога, с малко труд, да намеря координати, но на съпруга й. не е трудно, ще помисля, ще потърся документи, ще открия фирмата, отново. но... , не е добра идея!

Автор tartarianeyes (Falcoperegrinus)
Публикувано04.01.25 20:54

Преди няколко години й пращах хапчета за кръвно, беше ми дала адреса и телефонния номер.
Изтрила съм всичко, кой да знае, че може да потрябва.
Мисля я.

Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна. 15.02.2022

Тема Re: Nut,нови [re: tartarianeyes]  
Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано04.01.25 21:30

Адресът е лесен, открих го, фирмата и името на сърпруга й също, но... не мога току така да скоча.... ЩЕ ПОЧАКАМЕ.

Автор Baldrian (опасна)
Публикувано04.01.25 22:46

аз също мисля, че има познати от клуба и фейсбук.
ако им е удобно, нека видят как е и да предадат нашите поздрави!

Да ти видя прическата и гащите, моля! След това ще те изслушам!

Тема Re: Nut,нови [re: Baldrian]  
Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано05.01.25 09:26

Има, да. Предпоследната й тема беше с цел злепоставяне на човек от клуба, с когото имала извънклубни контакти.
Нали не очаквате този човек, по когото изля тук кофа помия заради личните им отношения, да се залети да й звъни и да ви докладва, за да задоволи любопитството ви?

Щом не влиза в клуба, си има причини. Каквито и да са, не са наша работа.
Да, мислим я заради здравословните и проблеми, но да товарим с очаквания когото и да било да издирва Нута като й влиза зорлем в личното пространство, не е редно.
Особено като се знае как реагира на такива намеси.

За фейса беше писала, че го ползва единствено и само за общуване с най-близките си роднини. Преди години пак в тема наряза на салата друг клубар, който видял профила на дъщеря й от нутини публикации в клуба и си позволил да й се представи и да я поздрави във фейсбук.

Щом Нута недвусмислено е дала да се разбере, че не желае никой от клуба да я безпокои в личен контакт, нито близките й, а най-вече да коментира какво бил чул, разбрал, научил, редно е да се съобразим.

Не, че не ги знаете тези неща, чели сте темите й.

Тема Re: Nut,нови [re: alisalisa]  
Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано05.01.25 09:49

Освен злоба и пресмятане на бивши прегрешения - понякога съществува и човечност.

Информирам те.

Не за пръв път демонстрираш, че НЕ ТИ ПУКА за определени хора.

Е, ето ти новина, на мен ми пука за ВСИЧКИ клубари. За всички съседи и за всички клиенти, и хора, които познавам. Освен ако някой не е убил майка ми или детето ми.

(Пука ми = бих се поинтересувала и ако мога - някак бих помогнала, най-малкото - със съчувствие)

Сенатор Греъм: Войната в Украйна в крайна сметка е за пари.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.