|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
Тема
|
Хари Потър
|
|
| Автор |
parvaty (усмихната) |
| Публикувано | 24.12.24 09:19 |
|
|
Харесвате ли Хари Потър и поредицата?
| |
|
|
|
Нито съм я чела, нито съм я гледала. Ред и минута. И не съжалявам. Не обичам фантасмагории, фантастики и междузвездни поредици. Уникалното си е уникално!
Алиса в страната на чудесата пък хептен.
(Ся ше дотича мира да ми обяснява, че нищо уникално няма в това, ама карай.)
Дори Пипи дългото чорапче не е фантасмагория. а просто забавна смехория. (Не ги сравнявам по някакъв начин, освен като детски развлечения)
Сенатор Греъм: Войната в Украйна в крайна сметка е за пари.
Редактирано от UnicaDonna на 24.12.24 09:33.
| |
|
|
|
За протокола - да за Пипи, не за Потър?
| |
|
|
|
Точно така.
Сенатор Греъм: Войната в Украйна в крайна сметка е за пари.
| |
|
Тема
|
Re: Хари Потър
[re: parvaty]
|
|
| Автор |
741 () |
| Публикувано | 24.12.24 10:39 |
|
|
Ако беше излязло когато съм бил хлапе, сигурно съм щял да го харесам. Гледал съм филма, но едва ли ще се хвана да го чета това. Всичко с времето си.
| |
|
|
|
Четвъртата книга загуби интереса ми. Харесват ми първите три - по-детските. Като взе да става сериозно и провлачено бързо ми досади.
Точно същото чувствам и за филмите. Гледал съм с удоволствие първите два или три - когато бяха малки дечковци актьорите. Като порастнаха - не.
Но, така де, първите- носителите на идеята ги харесвам, така че ме брой за фен.
| |
|
|
|
Да, но не чак толкова... просто една добра хитова поредица.
| |
|
|
|
Не, но харесвам Властелинът на пръстените. Комиксът от списание Дъга това, иначе самата книга не съм я чел. Хари Потър ми изглежда повече за момиченца и жени, няма екшън.
| |
|
|
|
Когато излезе първата книга, Хари Потър и философският камък, дъщерята беше 2-3 клас. Купихме я. Да, ама тя като чете и иска да си споделя, да обсъждаме. няма накъде, четехме я с баща й на почивки. Вечер обсъждахме. Синът ми, принципно, трудно хващаше книга, опита, все пак, не било неговото (тогава е бил 8-9 клас. А сега тери Пратчет са му настолни, няма нещо да не е прочел)
Та, заради щерката изчетохме, май до четвъртата, Огненият бокал. Толкоз, предадохме се. Стана ни вече безинтересно, но не и на щерката. Тя си ги изчете всичките. Покрай Хари Потър, за които се редяхме на опашки, си спомнихме соц времето, когато се редяхме за книги. та освен за мляко, чакахме и за книги по време на демокрацията. после за билети за театър... Интересно време изживяваме.
Филма не съм гледала.
| |
|
Тема
|
Re: Хари Потър
[re: parvaty]
|
|
| Автор |
Sarayah (лунно-сребърна ) |
| Публикувано | 24.12.24 12:59 |
|
|
Любима поредица и като книги, и като филми. Фен съм.
По традиция си гледам филмите на Коледа отново . Гледала съм и производните като "Сладкарски магьосници" и "Фантастични животни и къде да ги намерим" , но определено не ме грабнаха толкова.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|