|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
От гледна точка на негласуващите,
|
|
Автор |
RujaKaramfilova (2Х1) |
Публикувано | 28.10.24 13:47 |
|
но след 6 пъти, решили да гласуват.
Това сме ние, сем. Карамфилови. направихме си труда да дойдем до София, за да дадем най-сетне своя глас. Ние не се припознаваме в никоя партия, намерихме дребни рибки, за които да дадем своя глас, само за да не отиват напразно някъде, където води на никъде, както ни убеждават от години.
Няма лошо, свършихме тази работа. сега, имам питане към вас, хората, които врят и кипят в политиката:
1. толко ли паднаха БСП, че да имат кандидът депутат Евгени минчев? Е само заради него няма да дам гласа си там, това е подигравка
2. ДПС-НН : АСП. Някой смята ли, че този резултат за ДПС-НН е реален? Неее, не манипулиран и купен. Просто с предизвестен край. Колко от електоратът на ДПС ра разбрали кой е АПС? Виждат си ДПС и айдееее, юруш.... та затова и гласувахме, най-вече, Пеевски ако може да се игнорира, е не може. Много добре си е направил сметката с името на партията.
Простете дилетантските ми въпроси, но за да отидем да гласуваме, значи явно нещата са извън контрол в тази държава. И кво? Евгени минчев? да си беше останала Корнелийка
Само се изоках.
| |
|
ДПС електоратът обикновено гласуват за когото кажат партийните лидери по места.
| |
|
Нали избра, защо окаш?
Трябва аз да окам като насилен от твоят избор, а не като теб избрала сама насилникът си?
Защо им даде власт, и с гласът си ги вкара в парламента-ЗАЩО??????
ОКАЙ, после, след доброволно ебане няма разкайване!
Харесва ли ти избраното?
Да или Не?
Сега Разкайвай се, изповядай се на поп като грешна и той ще ти го опрости....аз ще го нося заради теб...това ще ми е наградата, че не върша неща за които после да се кая и пред попа!
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
|
По т.2 - за мен това е разделено преброяване на циганския и турския вот.
Може би не 100% разделено, но с голям процент вероятност.
| |
|
Защо им даде власт, и с гласът си ги вкара в парламента-ЗАЩО??????
Не, никого не съм вкарала в парламента!
| |
|
Едва ли е турски и цигански. Хората знаят ДПС, толкоз, години наред.
Нещо по т. 1 да кажеш?
| |
|
От писаниците ти през годините може да се извади изводът, че си от избирателите на БСП, които агитират колебаещите се, които не биха гласували за тях, да не гласуват. Също и, че не си вярващ християнин и съответно не се изповядваш.
А е ясно, че и често лъжеш.
Редактирано от tuzlija-179435 на 28.10.24 14:20.
| |
|
Така е!
Доволен ли си от себе си.
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
|
Да.
| |
|
Е, никой не може да спре Женята Минчев да е депутат - нали...
БСП изначално се позиционира идеологически евролибералносоциалистически по Маркузе, а в последните години реално и се превърна в такава партия. Тоест - тя не е марксистки лява партия, защитаваща правата на работещите, а е модерно левичарска, защитаваща правата на различните видове малцинства, колаборационистка по същността си с неолиберализма и корпоративизма. Да не забравяме, че плоският данък беше приет именно с нейните гласове. Аз затова и казвам, че у нас истински, класически лява партия няма.
Така е долу-горе от станишево време. Този тип партии в Европа са на страната и са подкрепяни от такива като Е. Минчев. Тъй че нищо чудно няма в тая работа, даже бих казал, че надали има нещо по-нормално от европейска гледна точка. Съответно - нищо чудно няма и в резултата от представянето й.
Редактирано от oberleutnantRzevski на 28.10.24 14:36.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|