Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:10 28.12.24 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Еееееееехххххх.....нови  
Автор samson (Оня)
Публикувано21.10.24 23:21

тез корейки, тез корейки

Мнението е позиционирано и няма нищо общо!

Тема Re: Еееееееехххххх.....нови [re: samson]  
Автор Albena l (оф..)
Публикувано22.10.24 00:15

Колкото и да се възхищаваш, не са руси като рускините. Това е

Автор tuzlija-179435 (стар вълк)
Публикувано22.10.24 03:18

Абе педофил си, извратеняко дърт, ама ако си мераклия за нещо младолико с дръпнати оченца и чипо носленце, та да го докара на детски вид - плати си да ти докарат гейша. Ама най-вероятно ще бъде узбекски, казахски или якутски травестит - поне ще ти изправи аневризма на гУЖнЬото црево с гоУемата , мазна и гърбава паламарка и няма да имаш проблеми с хемороиди, фисури и от Усури до Мисури, на всички селяндури магарЕ ще ви го тури и дупе ще ви зачури като ракиен казан и ще бъдеш все ебан.

Тема Re: Еееееееехххххх.....нови [re: tuzlija-179435]  
Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано22.10.24 09:38

само мръсното ти подсъзнание може да избълва такова нещо. ти не си у ред, ама хич.
Аз също смятах да пусна тази версия, възхитена от мекия глас на това момиче, как пее без напън, само с чувство и глас.
Е, каква щеше да ме наречеш ? Лесбийка, педофилка?

Смотаняк

Тема Re: Еееееееехххххх.....нови [re: RujaKaramfilova]  
Автор oberleutnantRzevski (същият)
Публикувано22.10.24 11:44

После някои ме питат, що съм пишел рядко напоследък...
Ми, щото чета рядко.

Тема Re: Еееееееехххххх.....нови [re: Albena l]  
Автор samson (Оня)
Публикувано22.10.24 11:44

Се възхищавам и на теб, и на корейките...и на румънките, боже каква хубава рокля, какъв цвят, пък и знае какво и как да пее, възхищавам се-прекрасно чувство е.

Тема Re: Еееееееехххххх.....нови [re: RujaKaramfilova]  
Автор samson (Оня)
Публикувано22.10.24 12:17

Остави го настрана тузлията-различна си от него.
В неговото съзнание е друго, животът му е друг... той не притежава твоите чувства за красота, чувства за виждане в душата на другите, и най-вече какво е израз на душевност...ти забеляза и видя, но говедото и представа си няма от вътрешният свят , който изразява чрез пеене корейката
Неговото е перверзност, но то не ме интересува и не ме засяга, дори и когато възмутен от мен , на мен го предписва, аз съм бил, не бил той...
Гледам на него като холограма, която постоянно ми показва какъв не трябва да бъда...

Много време му отделихме, пропиляно време към яко програмирана холограма.

Ти си друго, и въпреки, че не ме разбираш винаги, у теб има ценности, който аз изключително много ценя, и не съм ти ги описвал, щото няма смисъл ако ти сама не се оцениш, и ти го правиш отлично...и точно както трябва, различно с времето ни, няма нужда аз да ти го казвам...?

Та за музиката, пеенето, изкуството да изразяваме себе си и чрез изкуствата , аз си продължавам темата, като давам и сравнения...такава тема си избрах.
Всеки изпълнител с чувствата си и всеки от нас с възприемането им?!?!?!!!!

Тема Re: Еееееееехххххх.....нови [re: oberleutnantRzevski]  
Автор samson (Оня)
Публикувано22.10.24 12:37

"Ми, щото чета рядко."

Ще мине, изживях го.... имах какво да кажа, но нямах на кого...с времето се открих като се намерих-тук говоря на себе си, щото всеки които се е изгубил и после се е намерил, Е съм аз... прав си, че иде отвътре...и се ще се отвори широта за изявата ти... и си струва...
Извинявай, беше ми писал, че няма нужда да ти давам акъл, не го и правя, просто споделям, с правото си да споделям тук каквото си искам и към когото поискам.

Чуй и този вариант за теб... за един художник продал имущество, дом и кръв за да подари на живота си милион рози с Любов

...и чети темата...за после.

Автор samson (Оня)
Публикувано22.10.24 13:08

Ехааааа, изчелите темата, вече тананикате ли си наум "Милиони рози"

И съвсем малко сте чели!?
А така, новината е, че точно така и по този начин си тананикаме : Това съм АЗ, АЗ бе АЗ. АЗ ама друг път, това бях АЗ!

Ми изглежда и приятно и полезно за всички ни.

Въпреки всичко е красиво!

Много ми се иска да чуя мненията ви....само не ми казвайте, че съм тъп, защото това го зная и без да ми го казвате.

Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано22.10.24 12:58

[ur=https://www.youtube.com/watch?v=LWEO4MpM1Ocl]Французки[/url]
има и многлоски и китайски...май слушах и венерианска версия

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.