Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:37 05.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Тия ще ме накаратнови  
Автор MilaO6 ()
Публикувано11.10.24 20:14

да гледам ГРАНДИОЗНО ТЪПИЯ Биг Брадър!

"ШАМБАЛА ТЕКСТИЛ" - фирма за луксозни хавлии от Казанлък, изключително добре позиционирана на световния пазар, чиито клиенти са Roberto Cavalli, Gabel,
Emanuel Ungaro, Pretti, Walt Disney, Zara, DMC, Missoni и др., която е продуктово позиционирана в Биг Брадър, , заради липса на морал!

Ти да видиш! Ако сте чували и друг път нещо подобно, моля дайте ми инфото!

Значи, те чунким, не са знаели предварително с каква ВЪПИЮЩА ПРОСТОТИЯ, маскирана под гръмкото определение "социален експеримент" си имат работа и видите ли, след първия епизод осъзнали, че не са съгласни със съдържанието и подбора на участниците, защото не отразявали идеалите, които брандът защитавал.

Те били производители на марката "Сухо" и искали да се асоциират с етика, морал и културни ценности и категорично отхвърляли фирмата им да се асоциира в подобно съдържание и участници, се казвало в специалното им публичното изявление...

Фейсът ври и кипи! Така и не видях дори и една положителна оценка или мнение от излъгалите се да гледат първия епизод, но като чета, какво става, очевидно не са били хич малко

Със сигурност обаче има такива, на които им харесва да мастурбират душевно пред екрана, докато зяпат пошлотиите.

Масово всички обещават, че ще станат клиенти на "Шамбалата", макар да се съмнявам, че ще е по джоба на повечето. А, видях ги, не са им много високи цените.

Оубаче, смятам, че "Шамбалата" направи блестящ маркетингов ход. Само се чудя дали е предварително планиран или им е дошло отпосле. Ама няма какво да се чудя, мисля, че са го планирали предварително

Още след първия ББ знаех, че втори няма да си причиня да гледам, но след подобен бомбастичен публичен шамар, смятам да се дам курбан за един епизод, да видя докъде са я докарали. Говори се, че са стигнали под дъното. Дори Карбовски бил възмутен от дъното на душата си, макар да смята, че шоуто всъщност отразява низините, до които обществото се е докарало.

А междувременно, във Великобритания спират излъчването на "Биг Брадър" и "Вип Брадър". . Там - може, ама у нас явно - не.

Редактирано от MilaO6 на 11.10.24 20:29.

Тема Re: Тия ще ме накаратнови [re: MilaO6]  
Автор e ta (7.62)
Публикувано11.10.24 20:37

Не гледай.
Купи си казанлъшка хавлия, мускалче с розово масло, томче на Чудомир и си свиркай

Автор tuzlija-179435 (стар вълк)
Публикувано11.10.24 20:49

Оказва се, не съм го гледал вече 17 години - било е 2007, когато Калин Вельов се опита да внесе някаква нормалност , само че...

Тема Re: Тия ще ме накарат [re: MilaO6]  
Автор tartarianeyes (Falcoperegrinus)
Публикувано11.10.24 21:47

Тия сякаш не са знаели предварително, за какво става въпрос.
Сега се сетили за морал.
Евтини трикове.

Не съм гледала, но по твой пример ще гледам един брой.

Няма да се цаня за адвокат на това шоу, но чалгаджийките, дето се кълчат почти голи по клипове и сцени, са белег за морал.
А азисът го бяха очепили в центъра на софия преди години.

Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна. 15.02.2022

Тема Re: Тия ще ме накаратнови [re: tartarianeyes]  
Автор parvaty (усмихната)
Публикувано11.10.24 21:53

Две години преди да вдигна въздух карам през полетата на студентски град, отиваме с детето към родителите ми. Тя вече беше първи клас, можеше да чете, и чете от един билборд (който явно са сложили предишната вечер, иначе нямаше да мина от там… проблемът е, че аз не го видях преди нея..) “Конкурс за Мистър Дупе”… и ме пита “мамо, какво е мистър дупе”… А аз, премисляйки някакви милисекунди отговорът, реших, че истината е най-добрата политика и й казах какво означава…

Тя беше много изумена защо някой ще иска да му присъждат титла “най-добър задник”…

Да не говорим за вестниците, в които поне на една страница имаше гола жена.. понеже родителите ми са от старата генерация, те не следят новините онлайн, понеже не се оправят с електронните устройства (и двамата са 1950-та година.. баща ми беше…)…

Аз никога не съм гледала сама Биг Брадър. Ходила съм обаче на гости, където домакините понякога са държали да го гледаме.. ми.. то винаги е било грандиозна простотия .. Тия с тия кърпи чак 2024-та ли стигнаха то този извод???

Тема Re: Тия ще ме накаратнови [re: tuzlija-179435]  
Автор MilaO6 ()
Публикувано11.10.24 22:16

Имаше май някакви опити едно време да влизат по-нормални хора, за съжаление не помня кои може да са били. То аз вече и първия не го помня, освен някои откъслечни неща като някакви "пипируди", но още тогава беше ясно,

че няма как да караш хората зорлем да изваждат на бял свят най-низките и долни човешки страсти, за да предизвикваш масов сеир от екрана и да караш и зрителите да се гърчат в съзнанието си, докъде може ш да стигнеш като човек, ако "поне малко се разкрепостиш"

и да очакваш от предъвкан сеир от най-долна класа, да произлезе нещо добро.

Няма никакво извинение за подобни "експерименти", каквито и гении да показват.

Тема Re: Тия ще ме накаратнови [re: e ta]  
Автор MilaO6 ()
Публикувано11.10.24 22:26

Имам си всичко, бе!

Това лято накупих хавлии всякакви за децата да имат нови като идват на гости. Като прочетох за казанлъшката "Шамбала" ме бодна подозрение под лъжичката и хукнах да вадя да гледам етикетите. Амче аз без да знам и да ги гледам, баш от тях съм купувала!

Мускалчета розово масло имам в излишък. Наумила съм си, че чужбинската ми рода много си пада по байганьовото ни розово масло у мускалчета и винаги им купувам и ръ гам из подаръците, че и за мен остава.

Пък Чудомир ми е настолна книжка . че на кой българин не е. Всичко негово си имам. Кат ми се приреве, посягам, прочитам по едно разказче и веднага ми минава

Просто тоя маркетингов ход ме изкара от развновесие! Такова нещо не се сещам да бях чувала - да станеш най-важния им спонсор, да ги избереш за продуктовото си позициониране и след първия епизод гръмко и публично да се откажеш, като акцентираш върху собствените си претенции за качество, основани на морал, етика и културни ценности.

И благодарение на тва си - не знам как да го нарека - поведение, сега сички знаят кои са казанлъшката "Шамбала". Преди туй, надали някой си даваше сметка от кого си купува хавлиите и пешкирите.

Редактирано от MilaO6 на 11.10.24 23:38.

Тема Re: Тия ще ме накаратнови [re: tartarianeyes]  
Автор MilaO6 ()
Публикувано11.10.24 22:29

Ба, не са знаели!

Евтини, евтини, ма ей на, сега сички само за тях говорят! За техните корпоротивни ценности - висок морал, етика и култура! "Прикрийте си срамотиите с наште Шамбала-пешкири"! Качиха си акциите до небесата. Сега само хавлии на "Шамбала текстил" от Казанлък ще се разхождат из СПА-тата.

Автор pravil_nick (.. от зор)
Публикувано12.10.24 20:09

Ти пък ... Нека е маркетингов трик бе.
Естествено, че Пешкирите изначално са знаели къде се позиционират. След като общественото мнение не успява да се пребори с натрапващата ни се простотия, начин е да ми се отрежат мангизите. Повече спонсори трябва да го направят.. ама не вярвам.

Автор spunk (КАПРИзна)
Публикувано12.10.24 21:09

милкееей, СинЬоКолибрите почнаха,
пък ти с байБрадъ съ занимаваш))))

Три деня веке въри, никакви насоки,
коментарий, ни нищо((
макак са оправим в туй културно море
не вдевам))))

Майтапа настрана - някои заглавия
мамят за посещения, ама ето например
“Съседната стая” само една прожекция(((
Тези двете каки ги харесвам поотделно
исксм да видя как са заедно и
сааамо на 25, когат не мога(
Партенопа, Мастерс и Маргаритааа
и ощеощеоще
Ако видиш - кажи , препоръчай, плс))))

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.