|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  имате ли нужда от медитация?!   |  |  | Автор | NUT (старо куче) |  | Публикувано | 01.10.24 15:21 |  |  | 

за тази седмица - хороскопа ми напомня че е време да медитирам сама в Тибет
 както го споделих с Нутчо той ми вика - аз искам поне за месец с мотора да съм в Тибет сам!!!
 ТА се замислих колко мн хора от целият свят - имат нужда да медитират нон стоп...
 аз определено нямам подобна нужда и влечение - звучими сектанско на психически проблем!
 мнението ви за медитация - какво ви е?
 ама не да затворите очи вкъщи до като сте самички и слушате спокойна музика...
 а дали бихте избягали от заобикалящия ви живот - сам самички някаде си без никакви съвременни екстри дори и храна???

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: имате ли нужда от медитация?!  [re: NUT] |  |  | Автор | Metropolis (LANL) |  | Публикувано | 01.10.24 15:35 |  |  | 

|  |  |  
             |  |  | 

Давай го този хороскоп, да видя мен накъде ме кара да медитирам.
 За Нутчо, че ще медитира сам, това го знаем. Беше по 2-3 дни, после по седмица, вече по месец! Има психически проблеми? Или сектантски? (звучими сектанско на психически проблем)

Ноооо, дай по-точно определение, ти какво разбираш ПОД медитация? Дневно, седмично, месечно?

|  |  |  
             |  |  | 

Руже, ако тоз хороскоп те прати на луната да медитираш облагородявайки почвата там? Какво правиш?

|  |  |  
             |  |  | 

Е кво правя? търся транспорт и отивам

|  |  |  
             |  |  | 

Ей, сега ми хрумна, то пък ако Нутчо ме закара до Луната, да си медитираме заедно.... веднага тръгвам. Готин пич е!

|  |  |  
             |  |  | 

За там Нутчо няма да ти свърши работа,нищо, че е готин човека.

Ще трябва да търсиш контакти с Мъск,

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: имате ли нужда от медитация?!  [re: NUT] |  |  | Автор | alisalisa (Lipari също) |  | Публикувано | 01.10.24 16:53 |  |  | 

дали бихте избягали от заобикалящия ви живот - сам самички някаде си без никакви съвременни екстри дори и храна???

Щом няма храна, значи е някакъв дебелариум за лечебно гладуване.
 ТЦ!

А нутчо що иска да избяга от теб чак в Тибет?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: имате ли нужда от медитация?!  [re: NUT] |  |  | Автор | osvoboden pich (Ястребовски) |  | Публикувано | 01.10.24 16:55 |  |  | 

В отговор на:
 мнението ви за медитация - какво ви е? 

Много хубаво ми е. Нямам причина да бягам от каквото и да е. Не знам дали има такава туристическа услуга - да си причини човек една седмица да речем живот на самотен остров. Отиваш с корабче и те оставят... после идват след една седмица и те прибират... Звучи ми интересно и бая бих се замисил.

|  |  |  
             |  |  | 

Значи, викаш, да тв оставят с корабче за една седмица на самотен остров и после да дойдат да те вземат.
 Ако не са те изяли крикодилите дотогава

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |