|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
имате ли нужда от медитация?!
|
|
| Автор |
NUT (старо куче) |
| Публикувано | 01.10.24 15:21 |
|
|
за тази седмица - хороскопа ми напомня че е време да медитирам сама в Тибет
както го споделих с Нутчо той ми вика - аз искам поне за месец с мотора да съм в Тибет сам!!!
ТА се замислих колко мн хора от целият свят - имат нужда да медитират нон стоп...
аз определено нямам подобна нужда и влечение - звучими сектанско на психически проблем!
мнението ви за медитация - какво ви е?
ама не да затворите очи вкъщи до като сте самички и слушате спокойна музика...
а дали бихте избягали от заобикалящия ви живот - сам самички някаде си без никакви съвременни екстри дори и храна???
| |
|
Тема
|
Re: имате ли нужда от медитация?!
[re: NUT]
|
|
| Автор |
Metropolis (LANL) |
| Публикувано | 01.10.24 15:35 |
|
|
| |
|
|
|
Давай го този хороскоп, да видя мен накъде ме кара да медитирам.
За Нутчо, че ще медитира сам, това го знаем. Беше по 2-3 дни, после по седмица, вече по месец! Има психически проблеми? Или сектантски? (звучими сектанско на психически проблем)
Ноооо, дай по-точно определение, ти какво разбираш ПОД медитация? Дневно, седмично, месечно?
| |
|
|
|
Руже, ако тоз хороскоп те прати на луната да медитираш облагородявайки почвата там? Какво правиш?
| |
|
|
|
Е кво правя? търся транспорт и отивам
| |
|
|
|
Ей, сега ми хрумна, то пък ако Нутчо ме закара до Луната, да си медитираме заедно.... веднага тръгвам. Готин пич е!
| |
|
|
|
За там Нутчо няма да ти свърши работа,нищо, че е готин човека.
Ще трябва да търсиш контакти с Мъск,
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
alisalisa (Lipari също) |
| Публикувано | 01.10.24 16:53 |
|
|
дали бихте избягали от заобикалящия ви живот - сам самички някаде си без никакви съвременни екстри дори и храна???
Щом няма храна, значи е някакъв дебелариум за лечебно гладуване.
ТЦ!
А нутчо що иска да избяга от теб чак в Тибет?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
osvoboden pich (Ястребовски) |
| Публикувано | 01.10.24 16:55 |
|
|
В отговор на:
мнението ви за медитация - какво ви е?
Много хубаво ми е. Нямам причина да бягам от каквото и да е. Не знам дали има такава туристическа услуга - да си причини човек една седмица да речем живот на самотен остров. Отиваш с корабче и те оставят... после идват след една седмица и те прибират... Звучи ми интересно и бая бих се замисил.
| |
|
|
|
Значи, викаш, да тв оставят с корабче за една седмица на самотен остров и после да дойдат да те вземат.
Ако не са те изяли крикодилите дотогава
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|