|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
"Островът на 100-те Гривни" (бТВ)
|
|
Автор |
Naki (Company Ястреб) |
Публикувано | 20.09.24 16:54 |
|
Нещо ново и различно от "Сървайвър", както и от "Игри на Волята".
Има добра идея тук май?
Моля дискутирайте!
| |
Тема
|
това да не е некф украински остров
[re: Naki]
|
|
Автор |
~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред) |
Публикувано | 20.09.24 17:04 |
|
100 гривни са по-малко от 4 лева, не си струваРедактирано от ~@!$^%*amp;()_+ на 20.09.24 17:17.
| |
|
Аз изгледах две серии, от любопитство. Има състезателен характер, което ме привлича, както Игри на волята. Диляна не я бива за тази роля, Сано... горе-долу, но ще се научат. Регламентът е интересен, ноооо, няма резиденция. Започна с ченгеджийска лъжа
| |
Тема
|
Re: това да не е некф украински остров
[re: ~@!$^%*amp;()_+]
|
|
Автор |
Naki (Company Ястреб) |
Публикувано | 20.09.24 18:10 |
|
Мне, една гривна май е 1000 лева в случая!
(Ако помня правилно, де - може и леко различно число да беше..)
И не е украински, а тропически остров - в Индийския океан, бая далече от Украина.
Разни змии, скорпиони, банани, тропическа джунгла и океан си представи...
(Украина има море, ама си няма излаз на океан.)
Редактирано от Naki на 20.09.24 18:11.
| |
Тема
|
Re: "Островът на 100-те Гривни" (бТВ)
[re: RujaKaramfilova]
|
|
Автор |
Naki (Company Ястреб) |
Публикувано | 20.09.24 18:14 |
|
Мерси за включването!
| |
Тема
|
[re: Naki]
|
|
Автор |
parvaty (усмихната) |
Публикувано | 21.09.24 09:09 |
|
Никога не съм разбирала хора, които гледат подобни телевизионни програми.
Като почнеш от бумът на Биг Брадър преди 25 години и стигнеш до днешните всякакви мозъчни промивки, които показват телевизиите..
Някак.. трябва хептен да нямаш нищо за правене или лични интереси, че да си губиш времето с подобни глупости.
С две думи - имам доста ниско мнение за хора, гледащи подобни неща.
| |
Тема
|
[re: parvaty]
|
|
Автор |
Nuke Dukem (very good) |
Публикувано | 21.09.24 10:06 |
|
Точно така, всичко под театър, опера и балет е за плебеи.
| |
Тема
|
[re: Nuke Dukem]
|
|
Автор |
parvaty (усмихната) |
Публикувано | 21.09.24 10:18 |
|
Не ве.. не съм казала такова нещо.. просто за мен лично са глупави тези предавания .. може би както винаги се изразих пресилено и ти ся, веднага..
Ще перефразирам написаното - всеки е свободен да си гледа каквото иска. Аз лично не се интересувам от подобни предавания.
Така по-добре ли е?
| |
Тема
|
[re: parvaty]
|
|
Автор |
MilaO6 () |
Публикувано | 21.09.24 10:47 |
|
Не, ве, не, ве, ама ДА!
Прочети си пак предния пост и виж дали в него не просто прозира не, ами крещи неистово претенцията "вий сички сте прости, щом зяпате подобни простотии", с която скоро се опита мен да боднеш от висотата на собствената си претенциозност... Макар че, аз като се сетя за филмовия ти вкус, който си се изтървала да споделяш, съм намирала за доста съмнителен и несъответстващ на високите ти художествени критерии. Ама карай да върви, нали, всеки сам е свободен да си преЦЕНЯ и "на вкус и цвет товарищей нет"
Споко, аз напълно те подкрепям! Няма само за манджи, плетки, чушки и домати, блондори и чоропогащи, бира, секс и чалга да се говори тука, я! Нека има опера, балет, симфонии, поетика и класика, както казва и нюкдикемът. Културата си е култура и културната претенция си има своето основание, място и оправдание, кой каквото ще да си приказва.
И тук се сещам за Геврека, Бог да го прости, когато скоро преди да си отиде, в един пост най-после осъзнато и открито каза - перефразирам, че да, високомерие или не, има такова нещо като претенция за интелектуално, в случая по аналогия и културно превъзходство и това е! Всяка жаба да си знае културно-интелектуалния гьол и и да се опитва да си го надскача, пак си цопва и цамбурка в него.
Редактирано от MilaO6 на 21.09.24 11:04.
| |
|
Рано или късно ще вземем властта и ще криминализираме тъпотата.
Вследствие на което, участниците във всички тия формати ще ги пратим в Пловдив на Кочев, да ги въдвори да закачат врати на хладилници в Либхер, а Иванандрейхалваджиянипрочия, с ръчни колички и кирки ще копаят тунела под Шипка без заплащане.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|