Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:21 11.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема Рядък боклукнови  
Автор oberleutnantRzevski (същият)
Публикувано03.09.24 23:48

Такива долни копелета дори при комунизма нямаше.

Гнус, гнус...
Мамка му, верно вече искам да се махна от тая държава!

Тема Re: Рядък боклукнови [re: oberleutnantRzevski]  
Автор Liya ()
Публикувано04.09.24 00:48

Е, не виждам нищо лошо да отиде при психично болните... Единствената такава, която познавам, е изключително интелигентна... даже съм си мислила, че интелигентността й е причина да се поболее... В конкретния репортаж не виждам нещо неприятно към болните, а бих казала, прави му чест да иде при тези хора.
Не съм съгласна, не го виждам като ПиАр това, сори.

Мамка му, верно вече искам да се махна от тая държава!
Сирьозну?

Всеки си има усещанията в и за ТАЗИ държава...
Някога аз забелязах как първо Филип Димитров наричаше нашата държава тази държава... Ставаше ми тъжно.. Дистанцирааше се от нашата държава, когато я управляваше и беше така важно за него и всички нас да е нашата, не тази...

И пак:
Мамка му, верно вече искам да се махна от тая държава! Поручик, в последния ни разговор по тел. ти казах, че не ми се връща в Родината, а ти попита защо... Дали си спомняш какво ти отговорих? Казах ти точно как се чувствам в последните 3-4 години, когато се прибера... Аз по малко по-различни причини от теб, но подобно като усещане... И ти замълча...

Тема Re: Рядък боклук [re: oberleutnantRzevski]  
Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано04.09.24 05:46

Такива долни копелета дори при комунизма нямаше.
Да си правиш ПиАр с болни хора. Гнус.

Присъединявам се. Не защото е отишъл, а защото ГО АФИШИРА. Придворни журналя ли си има, които води със себе си да отразяват гениЯлния му личен живот?

Меркел: Минските споразумения бяха подписани, за да се даде време на Украйна

Тема Re: Рядък боклукнови [re: Liya]  
Публикувано04.09.24 05:55

в последния ни разговор по тел….

Всичко ще си кажете вие!!

Редактирано от UnicaDonna на 04.09.24 05:52.

Тема Разбираемо е...нови [re: UnicaDonna]  
Автор Lira Emerald (Happy dreamer:))
Публикувано04.09.24 07:51

Когато има интересно събитие, защо да не се афишира?

Господинов отдавна се занимава със срещи с хората и дава поле за изява и на техните истории. В книгата му "Аз живях социализма" има включен и мой лично преживян разказ: За разводите и бананите
Уж на шега го пратих и се изненадах, когато той ми прати благодарствен мейл и после ме поканиха на събитието по представяне на книгата, където да получа безплатния си екземпляр. Не отидох, но останах с усещането за почтено и уважително отношене.

Тема Напротив...нови [re: oberleutnantRzevski]  
Автор Lira Emerald (Happy dreamer:))
Публикувано04.09.24 07:55

Това не е ПиАр...това е човещина и разчупване на статуквото. Интересен, уважителен подход.
Радвам се, че е споделен и афиширан.

Събитията са за това, за да се афишират!

Тема Re: Разбираемо е...нови [re: Lira Emerald]  
Публикувано04.09.24 08:06

Да си афишира ДРУГИТЕ срещи и събития.

Редактирано от UnicaDonna на 04.09.24 08:20.

Тема Re: Рядък боклукнови [re: oberleutnantRzevski]  
Автор 741 ()
Публикувано04.09.24 08:39

Същата случка от друга камбанария:

Бил е там по покана на клиниката. Срещата е била част от терапевтична програма. Повече ми изглежда като ПР не толкова за писателя, колкото за болните, да не ги отбягват като прокажени.

Една чуденка имам. Защо не си казал какво мислиш за Господинов навремето, когато е била срещата, а вадиш сега статия отпреди десетилетие?

Тема Re: Рядък боклукнови [re: UnicaDonna]  
Автор 741 ()
Публикувано04.09.24 08:42

Придворни журналя ли си има, които води със себе си да отразяват гениЯлния му личен живот?

Дали пък не си измисляш своя версия за света, такава че да ти пасне на натюрела?
2015 е било. Хич беше ли го чувала тогава?

Тема Re: Рядък боклукнови [re: 741]  
Публикувано04.09.24 09:09

Ха! Аз да не би да съм длъжна да следя датите по линковете??? Ти ако си нямаш друга работа - аз имам.

Реагирала съм, защото съм мислела, че е нещо ново. Може би и Ржевски е в същата заблуда, която не е причина да пускаш в ход цифрьовските си “свръхумни” иронии.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.