|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Единица мярка ДЕЛОН!
|
|
Автор |
Lira Emerald (Happy dreamer:)) |
Публикувано | 18.08.24 11:08 |
|
RIP
Дълбок поклон, актьоре!
Непреходен! Нямащ база за сравнение...просто Делон!!!
Роден в знака на изкусителния Скорпион, починал в царския Лъв!
Достойнство и респект!
Редактирано от Lira Emerald на 18.08.24 11:22.
| |
|
Бог да го прости!
| |
|
Светла му памет и Бог да го прости!
Дълъг човешки и професионален живот, изпълнени с много перипетии, възходи и падения, противоречивост, проблеми със закона, драми и трагедии, любови и пр. но несъмнено красив и чаровен образ, идол на поколения жени и кинофенки по цял свят!
През годините доста сме го коментирали тук във филмовите теми. Много мъже са се изказвали с открита неприязън за него, иронизирайки фенките му, намирайки физическата му красота и привлекателност за немъжествени и едва ли не лигави.
От месеци по канал NОSTALGIA излъчват филмите с негово участие, от различни периоди на актьорската му кариера, в повечето, от които е в главната роля. Има достатъчно филми, в които излиза от наложеното му клише на красавец и любовник. Направил е достатъчно сериозни роли и задълбочени психологически образи, които ще останат незабравими. Както много жени не могат да простят на красивите актриси, така и много мъже не могат и не можаха да преглътнат и да му простят мъжката красота, присъствие и мъжествено излъчване. Сравняваха го с приятеля му Белмондо и подчертаваха мъжествеността на единия и привлекателността по женски на другия, но те си останаха приятели до край. Няма големи звезди и велики личности, които да са пощадени и от славата, и от одумките от "Осанна" до "Разпни го", но въпреки всичко си остава обичаният от достатъчно хора по света и любим актьор "Ален Делон завинаги"!
ПП
Не мога да не обичам някой, който е роден като мен в Скорпион, с асцедент лъв...
Редактирано от MilaO6 на 18.08.24 12:20.
| |
|
Символът за мъжка красота на нашето поколение…и прекрасен актьор…
Тъжно…
Светла му памет.
Меркел: Минските споразумения бяха подписани, за да се даде време на Украйна
| |
|
Бог да го прости
Любим актьор за мен, без да ме вълнува какво пише пресата за него
| |
|
Навремето .... 70-те години ще да е било с родителите ми гледахме "Зоро" ...
Допреди малко го изгледах пак... Върнах се в детството ми...
Поклон!
| |
|
Беше странна и противоречива личност.
Влюбен само в себе си, 88 години.
Имаше късмет да живее и снима в златните 50-60-70 и отчасти 80-те.
Всичко се въртеше около външния му вид.
Да почива в мир.
| |
|
Мир и светлина по пътя му.
| |
|
| |
|
Да, всичко е точно така както си го описала, Лира!
Просто RIP и от мен.
Красивият символ на нашето детство и младост отлетя при звездите.
А преди това цял живот сам блестя като такава.
Това за мен е снимката, представяща най-добре въздействието му на живо -
А иначе днес изгледах филма, в който е режисьор и артист - *Нашата история*.
Много далеч от днешните ми вкусове за кино. Пък и имам непоносимост към шамарите, раздавани наляво и надясно, даже и към жена в случая. Мачовски времена.
Не е бил лесен тип и в живота.
Първо , в която е замесен чрез писмото, което сърбинът оставя на брат си- Ако нещо се случи с мен, виновни са Делон и Франсоа Маркантони.
Мълвата разнася, че артистът е преспал със съпругата му.
Второ, непризнатия син, роден от немската певица Нико, когото майката на Ален Делон отглежда, и който най-много от децата му прилича на него.
Преди да се самоубие.
Но за мъртвите само добро или нищо. Особено когато са легенди.
Светлината е нужна вътре в тунела, в края му и без нея е светло.Редактирано от Pfiffikus на 18.08.24 19:24.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|