|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Фикус, май ще се наложи!)))))
|
|
Автор |
UnicaDonna (скандалджийка )) |
Публикувано | 30.08.24 19:44 |
|
Втора турска тема имам предвид. Както ти ми намекна.
Ще си позволя да се самоцитирам от една съседна тема:
Какъв го играе тоя Папазов, дето си пред цялата държава със следното изказване:
Ахмед Доган не е собственик или представляващ на тези дружества. Същият няма общо и с имотите на дружествата, както и няма каквито и да било договорни отношения, свързани с ползването на тези имоти, поради което Ахмед Доган пребивава без основание в същите и следва веднага да ги напусне
Абе ждрольо, като си собственик (чрез фирми, които управляваш) на тия имоти и Доган “пребивава без основание в същите” - къде беше 20 години и ако ситуацията е нова - защо не спазваш законовите разпоредби за предизвестия и пр, а пращаш гавази да гонят хора от сгради? БИВШ МИНИСТЪР!!!
Това е някакъв човек, или гигантски изплашен, или гигантски забогатял наскоро…
——————————————
Обаче баталните сцени, които се разиграват и които героизираха Доганя (показвайки го като невинна жертва) до небесата, ме карат да се питам - дали пък тва не е неква постановка, целяща именно това героизиране?
Или просто Шиши си извади очите, вместо да си изпише веждите?
Меркел: Минските споразумения бяха подписани, за да се даде време на Украйна
| |
Тема
|
Re: Фикус, май ще се наложи!)))))
[re: UnicaDonna]
|
|
Автор |
samson (Оня) |
Публикувано | 30.08.24 20:31 |
|
Ако се вгледаш задълбочено в медиините новини, ми се вижда опипване на почвата за гражданска война...напълно вероятно е да е гражданска колкото е гражданска Украйнската война.
Срамота е да кажа, че Турция е възможно да защити турците си в България, но е възможно...и Русия и Нато ще помагат...
В момента опипват почвата-Турция ли, Македония ли, следи новините-откакто сключихме договор за водите с Израел, в новините виждаш, че вода нямаме, е вече държавата харчи и доставя вода....години наред тези области са нямали вода, но след ДОГОВОРА, "съвсем нямат".....следи новините....и ползвай промеждутъчната информация.
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!Редактирано от samson на 30.08.24 20:52.
| |
|
Мнение на огнян минчев:
Шиши и Агата излязоха "на дюшеци". Докато двете глутници се давят една друга, българи и турци трябва да си останат добри съграждани и комшии - най-малко защото нямат да делят нито сараи, нито банки, нито прокурори. Грабежът не е етнически модел. Рано или късно - дори кьоравите проглеждат.
Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна. 15.02.2022
| |
Тема
|
[re: samson]
|
|
Автор |
UnicaDonna (скандалджийка )) |
Публикувано | 30.08.24 20:59 |
|
Ако се вгледаш задълбочено в медиините новини, ми се вижда опипване на почвата за гражданска война...
Не бих отишла чак дотам, но - казва ли ти някой... Засега мащабът е доста... никакъв.
| |
Тема
|
[re: UnicaDonna]
|
|
Автор |
2biri () |
Публикувано | 30.08.24 21:04 |
|
Аз мисля, че накрая ще имат обща листа двете депесета (в името на партията - давайте с преференции), защото няма време за друго и ще мобилизират още повече избиратели. Техните винаги засвидетелстват любов/принадлежност/омраза.
За БСП няма да е същото. Те ще се сринат съвсем. Там има огромна ниша за ново ляво, което да започне да се формира сега. По-млади хора, по-необвързани политически, по-модерно гледащи на социалната политика.
Мараба и на теб!
| |
|
българи и турци трябва да си останат добри съграждани и комшии - най-малко защото нямат да делят нито сараи, нито банки, нито прокурори.
Българи и турци може да не ги делят, но разни групировки - да. Казва ли ти някой кой коя групировка представлява? И как ще бъде представен конфликтът на широката публика?
| |
|
Това е в сферата на добрите пожелания. Утопия.
Не знаем какво са замислили урсулите, библиотекарите, масоните ...
| |
Тема
|
[re: samson]
|
|
Автор |
2biri () |
Публикувано | 30.08.24 21:11 |
|
За водите не си прав. Зимата нямаше сняг, лятото нямаше дъжд. Всичко е сухо, та стърже. И да, съвсем няма. Израел не са я изпили.
| |
|
Освен да отвърна в твой стил - Аз казах ли ти?
Писах в темата на Пътника и едва сега видях твоята .
Цял ден гледам и не вярвам на уШите си, голям цирк сътвориха, който ме и разсмя накрая с изказванията на тоя оня.
Бареков: /който явно подкрепя Доган/ - *Петима шестима здравеняци ми наместиха кокалите, а Илхан Кючук го изнасяха полицаите няколко пъти*....И той пак се внасял.
Като са щурмували...
Много потенциал има в тази тема.
А и ППДБ-тата дето и те хукнаха по надолнището, Герб чакам само...
Светлината е нужна вътре в тунела, в края му и без нея е светло.Редактирано от Pfiffikus на 30.08.24 22:28.
| |
|
От многогодишните ми познанства с турци съм останала с впечатление, че не харесват доган, но много се страхуват.
Обикновени турци, без бизнес интереси. Работещи хора, трепещи се на полето.
За другите е ясно.
Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна. 15.02.2022
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|