|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Леле!Катилът отвръща на удара!Втора серия кой-кого
|
|
Автор |
UnicaDonna (скандалджийка )) |
Публикувано | 19.08.24 11:27 |
|
Президентът Румен Радев отказа да подпише указ за назначаването на Горица Грънчарова-Кожарева за служебен премиер. Причината е, че при представянето на министерския състав кандидатката за служебен министър-председател остави на поста му вътрешния министър Калин Стоянов.
Пуканкитееее!! И отдалечаване на малки дечица от стаята с телевизора - ще има избухване в стил Шиши!
Меркел: Минските споразумения бяха подписани, за да се даде време на УкрайнаРедактирано от UnicaDonna на 19.08.24 11:55.
| |
|
Калпав и недоправен бил законът за ЛГБТ пропагандата...
По-калпава промяна в конституцията от тази, която с извинение - изсраха харвардци и дебейци, надали може да се посочи. И тия хора искат да правят реформа в съдебната система...
| |
|
По-калпава промяна в конституцията от тази, която с извинение - изсраха харвардци и дебейци, надали може да се посочи. И тия хора искат да правят реформа в съдебната система...
Абсолютно!
Сега съм нетърпелива да разбера всъщност какво казва Конституцията в такава ситуация!
И не се извинявай.
Меркел: Минските споразумения бяха подписани, за да се даде време на Украйна
| |
Тема
|
Re: Леле! Катилът отвръща на удара/ите!
[re: UnicaDonna]
|
|
Автор |
samson (Оня) |
Публикувано | 19.08.24 11:53 |
|
Избраниците ни да бяха поработили малко върху спазването на настоящите закони, а не за промяната им?!
На всички ни е ясно, те така променят законите, че да си остане същото...а то е НЕСПАЗВАНЕТО им от тях самите!
Това въобще не е смешно!
Смешното е с пуканките!
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
|
Аз на 20ти нямаше да мога да гласувам, Радев мисли за мен.
И на 27 ми няма да мога, смятай...
| |
Тема
|
Re: Леле!Катилът отвръща на удара!Втора серия кой-кого
[re: UnicaDonna]
|
|
Автор |
tartarianeyes (Ястребовска ) |
Публикувано | 19.08.24 12:20 |
|
Е, кой я посочи горицата за служебен премиер?
Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна. 15.02.2022
| |
|
Абе Мунчо си е мунчо. Той не се меси, ама иска да му играят по свирката.
| |
Тема
|
Re: Леле!Катилът отвръща на удара!Втора серия кой-кого
[re: tartarianeyes]
|
|
Автор |
UnicaDonna (скандалджийка )) |
Публикувано | 19.08.24 12:36 |
|
Кой де?
Меркел: Минските споразумения бяха подписани, за да се даде време на Украйна
| |
|
Не мога да спра да мисля какво хубаво име. Това е втората Горица, за която чувам, а с първата си мислех същото.
Изключително благозвучно и с много красива картинност.
П. П.
За да кажа и нещо друго все пак - той не че имаше голям избор, Радев... Няма мое, няма твое, всичко живо е ГЕРБовое.
| |
|
Аз четох за една Горица, нечия съученичка навремето, която все я питали защо Сънчо е ходил у тях.
Какъв му е зорът на Радев, мотивирал ли се е? Аз днес разбрах, че изобщо имало някакъв проблем с Калин Стоянов.
„...дълбоко там под слоя горен,
загризал тайно сладък корен,
мезон те гледа ококорен!“
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|