Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:36 16.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Леле!Катилът отвръща на удара!Втора серия кой-когонови  
Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано19.08.24 11:27

Президентът Румен Радев отказа да подпише указ за назначаването на Горица Грънчарова-Кожарева за служебен премиер. Причината е, че при представянето на министерския състав кандидатката за служебен министър-председател остави на поста му вътрешния министър Калин Стоянов.

Пуканкитееее!! И отдалечаване на малки дечица от стаята с телевизора - ще има избухване в стил Шиши!

Меркел: Минските споразумения бяха подписани, за да се даде време на Украйна

Редактирано от UnicaDonna на 19.08.24 11:55.

Тема Re: Леле! Катилът отвръща на удара/ите!нови [re: UnicaDonna]  
Автор oberleutnantRzevski (същият)
Публикувано19.08.24 11:48

Калпав и недоправен бил законът за ЛГБТ пропагандата...
По-калпава промяна в конституцията от тази, която с извинение - изсраха харвардци и дебейци, надали може да се посочи. И тия хора искат да правят реформа в съдебната система...

Тема Re: Леле! Катилът отвръща на удара/ите!нови [re: oberleutnantRzevski]  
Публикувано19.08.24 11:47

По-калпава промяна в конституцията от тази, която с извинение - изсраха харвардци и дебейци, надали може да се посочи. И тия хора искат да правят реформа в съдебната система...

Абсолютно!

Сега съм нетърпелива да разбера всъщност какво казва Конституцията в такава ситуация!

И не се извинявай.

Тема Re: Леле! Катилът отвръща на удара/ите!нови [re: UnicaDonna]  
Автор samson (Оня)
Публикувано19.08.24 11:53

Избраниците ни да бяха поработили малко върху спазването на настоящите закони, а не за промяната им?!

На всички ни е ясно, те така променят законите, че да си остане същото...а то е НЕСПАЗВАНЕТО им от тях самите!

Това въобще не е смешно!
Смешното е с пуканките!

Мнението е позиционирано и няма нищо общо!

Тема Re: Леле!Катилът отвръща на удара!Втора серия кой-когонови [re: UnicaDonna]  
Автор Green Light ()
Публикувано19.08.24 12:04

Аз на 20ти нямаше да мога да гласувам, Радев мисли за мен.

И на 27 ми няма да мога, смятай...

Тема Re: Леле!Катилът отвръща на удара!Втора серия кой-когонови [re: UnicaDonna]  
Автор tartarianeyes (Ястребовска )
Публикувано19.08.24 12:20

Е, кой я посочи горицата за служебен премиер?

Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна. 15.02.2022

Тема Re: Леле!Катилът отвръща на удара!Втора серия кой-когонови [re: tartarianeyes]  
Автор Metropolis (LANL)
Публикувано19.08.24 12:34

Абе Мунчо си е мунчо. Той не се меси, ама иска да му играят по свирката.

Тема Re: Леле!Катилът отвръща на удара!Втора серия кой-когонови [re: tartarianeyes]  
Публикувано19.08.24 12:36

Кой де?

Тема Offнови [re: tartarianeyes]  
Автор Green Light ()
Публикувано19.08.24 12:58

Не мога да спра да мисля какво хубаво име. Това е втората Горица, за която чувам, а с първата си мислех същото.
Изключително благозвучно и с много красива картинност.

П. П.
За да кажа и нещо друго все пак - той не че имаше голям избор, Радев... Няма мое, няма твое, всичко живо е ГЕРБовое.

Тема Re: Offнови [re: Green Light]  
Автор MupaM (ordinary юзър)
Публикувано19.08.24 13:32

Аз четох за една Горица, нечия съученичка навремето, която все я питали защо Сънчо е ходил у тях.

Какъв му е зорът на Радев, мотивирал ли се е? Аз днес разбрах, че изобщо имало някакъв проблем с Калин Стоянов.

„...дълбоко там под слоя горен,
загризал тайно сладък корен,
мезон те гледа ококорен!“

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.