|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Някой може ли да обясни
|
|
Автор |
osvoboden pich (Ястребовски) |
Публикувано | 10.08.24 12:00 |
|
Правиш регистрация в имгур, сваляш снимка на компа си, зареждаш я там и даваш трите точки (опциите) горе вдясно.
Оттам копваш третия линк, махаш му [img] и [/img] от копирания линк, постваш линка тук, като вместо jpeg накрая му пишеш jpg, слагаш му дирската опция за снимка и трябва да стане. При мен проработи.
| |
|
Често пускате имгур тук и никога не излиза направо снимката, а линк..
Меркел: Минските споразумения бяха подписани, за да се даде време на Украйна
| |
|
| |
|
Сега вече обясних подробно как се прави.
Може би е добре Адмиралът да я закове горе, за да се помни... че като не се използва се забравя.
| |
|
Ама ти уърлд ъф уаркрафт ли играеш? И це ес?
| |
|
Като сме на такава вълнА - някой може ли да ми каже как да премахна един гаден ракутен от вайбъра?
Меркел: Минските споразумения бяха подписани, за да се даде време на Украйна
| |
|
Нямам идея. Мобилните приложения са загадка и за мен. Андроида не ми е сила.
| |
|
Може би това видео ще ти е полезно.
| |
|
"Като сме на такава вълнА - някой може ли да ми каже как да премахна един гаден ракутен от вайбъра?"
Вече го коментирах пред теб в друга тема, но не си ме разбрала явно.
Така нареченият от теб "ракутен" от вайбъра, означава самият той.
Следователно ако го махнеш няма да имаш вайбър.
Агресията не иде от ракутен, а от самият вайбър.
Има втори вариант на същият "ракутен",но абсолютно точен и коректен и се нарича ВАТсААБ.
Вайбър само у нас използваме масово , точно заради въпроса ти, го избягват по света.!
А може и да греша, такива специални специалисти се броят на пръсти, а аз не съм от тях!
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
|
Проблемът е, че у нас Вайбър не се подчинява на избраните от нас настройки, ни ги изпълнява, а си прави каквото той си иска.... така че за настройките си прав, но само да тук!
Единствената действаща настройка е деинсталиране на вайбър, макар, че и тя не е много сигурна при някои особени условия при нас!
По принцип за приложенията, законно, те нямат задължение да изпълняват нашите настройки, няма и законови санкции за такова нарушение на изборът ни...въпросът е на морал и чест и....на наш избор.
Деинсталирал съм го, мога и без него, ползвам коректният му вариант.
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|