Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:42 17.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Човешката взаимопомощ..нови  
Автор ShokoLada (старо куче)
Публикувано23.07.24 19:31

или помогни на непознат в нужда..
Очарована съм. Колкото пъти закъсам нещо с колата, или имам проблем, или нещо се развали се появява точният човек и проблема е отстранен. Едно Благодаря е достатъчно. Хората сами предлагат помощта си..
Да не говорим, колко помощи се разменят помежду си в групите..
Та ако искате да споделите, кога последно и какво помогнахте на някого или получихте помощ.. ей така спонтанно и за едно Благодаря.
Моят пример е от днес.. гумата ми спаднала, от три дни гледам, че е мека и сега бях решила на първата бензиностанция да я надуя. Обаче още на паркинга един съсед от офиса, преди да тръгна, пресрещна ме, извади едно бръмчщо и я наду.. С този човек не съм си разменила и дума.. просто дойде и помогна..

Тема Re: Човешката взаимопомощ..нови [re: ShokoLada]  
Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано23.07.24 19:56

Ти питаш НИЕ кому сме помогнали, пък твоят пример е как НА ТЕБ са ти помогнали…

СподелИ ти на кого скоро помогна?

Меркел: Минските споразумения бяха подписани, за да се даде време на Украйна

Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано23.07.24 20:01

гумата ми спаднала, от три дни гледам, че е мека

Ами и човекът от три дни е гледал как си джиткаш с мека гума и накрая си е рекъл:
"Тази шматка накрая ще се претрепе някъде, ами дай да й напомпам гумата."

Автор Koftia (форумист)
Публикувано23.07.24 19:52

Дано човекът да те е посъветвал да се обърнеш към сервиз или гумаджия колкото може по скоро.
Гума не спада без причина, освен ако са си играли деца или някой ти прави беля. Гумата спада по причина и аз цял ден гледам такива коли и клиенти.
Иди на сервиз да отстранят спадането. Надуването не е поправка. Надуването е да успееш да стигнеш до в къщи или до сервиз.

Автор Albena l (оф..)
Публикувано23.07.24 21:03

Наскоро една възрастна жена ме помоли да я придружа по светофарите. Още се чудя защо избра мен. Аз не давам индикации да съм надеждна.
Просто в очите й видях майка ми..

Тема Re: Човешката взаимопомощ..нови [re: Koftia]  
Автор samson (Оня)
Публикувано23.07.24 22:31

"Надуването не е поправка. "
Ти пък?

Темата на Шоколадка е за помощ от добри хора към хора изпаднали в нужда!
И съм ужасно възмутен, че го имате само за гума.

Щото на мен също ми е спаднал, ама ни една шоколада не ми го надува ей така без нищо, само за това. че е добър човек..и не и струва нищо да надува.
Хората сме станали ужасно комерсиални е темата.

Ти кога за последен път помогна не слаба жена в нужда?
Ааа не си ли скоро, а на шоколадка и се случи...

Ама се един такъв и ти? Какво, не стига, че и надул гумата ами и акъл да и дава?

Уф, че съм простак...ами като ти помагат на теб, помагай и ти с каквото можеш, е призив темата.
Акъл ще даваш на жена...ами тя има десет пъти повече от нас мъжете!
В нужда, В НУЖДА става дума

УФ, че той май и с благодарността да оказаната помощ е същото--- ни една не ми помогна безвъзмездно до сега, ей тъй щото го има и го може.... права е, комерсиални станахме хората.

Мнението е продуктово позиционирано и няма нещо общо!

Тема Re: Човешката взаимопомощ..нови [re: UnicaDonna]  
Публикувано23.07.24 22:48

Уни, четенето на диагонал май ти играе лоша услуга.. я се върни и прочети какво попитах..
Ми знам ли.. на ден по няколко пъти ми благодарят, за най-различни неща.. ама то е по-важно, че го няма безразличието.. винаги съм твърдяла, че сме един прекрасен народ, но някак времената ни притиснаха.. или знам ли.. но българския дух е жив..

Тема Re: Човешката взаимопомощ..нови [re: alisalisa]  
Публикувано23.07.24 22:50

Продължавам да се чудя, глупава ли си, харесва ти да се правиш на такава или наистина толкова си можеш!?

Тема Re: Човешката взаимопомощ..нови [re: Koftia]  
Публикувано23.07.24 23:02

да, знам и си прав, но от друго се впечатлих.. вниманието и грижата на човека към човек, дори даже да не е към мен.. ме е впечатлявало много

Тема Re: Човешката взаимопомощ..нови [re: Albena l]  
Публикувано23.07.24 23:04

Е ти си скрито диамантче, ама много хора не го виждат.. ама то щото и ти понякога ги лафииш едниии..

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.