|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Ако
|
|
Автор |
samson (Оня) |
Публикувано | 21.07.24 11:52 |
|
имате три теми на първа, но третата ви е десета, то спокойно можете да пуснете четвърта тема, която ще стане трета, защото десетата ще стане единайста!
За да не скучаем докато чакаме за нова тема!
Мнението е продуктово позиционирано и няма нещо общо!
| |
|
Извинете, станала е грешка, защото то моята трета не била десета, а била осма, и сега без да искам съм станал с четири.
Как е времето при вас, захладня ли малко?
| |
|
А аз като имам 20 теми на първа? Хм, ще взема да си сменя облика на първа страница, да виждам по 5 теми
| |
|
Следващият път, когато пускаш 4-та тема, моля те, пиши в съобщението, коя от всичките ти на първа да бъде изтрита.
Сега съм принуден да гадая, за което определено нямам талант.
_
If I turn out to be particularly clear, you`ve probably misunderstood what I`ve said.
| |
|
Руже, много те моля за разбиране, защото аз се извиних, и обещавам повече да не правя така.
| |
|
Щом е така, и ако е възможно изтри ми всички теми на първа, защото имам да ви кажа, да ми кажете много интересни неща, а нямам много време да чакам?
И все пак сам прецени, да не вземат тук да те упрекват, че си сатрап към тях, а мен ме глезиш?
| |
|
докато чакаме за нова тема!
Каква нова тема чакаме?
| |
|
"Каква нова тема чакаме? "
Ами няма я новата ми тема, постоянно се каня да я пусна на първа, но тя не излиза, или адмиралът ми я трие, или нещо друго, но както сама виждаш новата ми тема я няма на първа!
Става дума и за теб, и за мен, и за всички. Това е много важна тема.
Иначе ти как си, добре ли си?
Поздрави от мен!
| |
|
Благодаря добре съм.
На мен това с темата ми заприлича на онова по кината: "Скоро очаквайте да видите..."
Да докато я дочаакме новата ти тема...
Може пък и да може да поговорим за някои стари?
Не от заключените, разбира се. Да сме адмиралоугодни.
| |
|
Исках да ти кажа, че ми писна все да ми няма темите, и че това вече минава всички търпими граници.
"Може пък и да може да поговорим за някои стари?"
Бих ти казал в една такава тема , че те харесвам, и че винаги ти се радвам когато ми отговаряш с любов.
Но ти се направи, че все едно не си я чела!
Но аз не ти се обиждам защото не искам нищо от теб, освен да си добре и да си щастлива.
Не мога да ти го обясня дълго, защото ме обвиняват, че пиша дълги фермани, а аз се притеснявам да не би да не ме прочетат, това което сега ти пиша!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|