|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
Абе,
|
|
Автор |
e ta (7.62) |
Публикувано | 11.06.24 21:00 |
|
някой може ли да ми каже какъв е смисъла на тази така жизнерадостна реклама, която се върти по националните телевизии тия дни - "20 години В нато"?!?
И същността на всяка реклама не беше ли да се популяризира нещо, което се продава?
Продукт, услуга, идея, кауза, марка, нещо, което да се наложи, да ни убеди да ползваме, да купим ...
Ей такива някакви работи ...
| |
|
И аз се чудя на една реклама, където Графа реве Прокреееееедиййййт
А го харесвам
| |
|
А, де ... Загубена работа.
Ама, айде графа решил да ти пробута кредит.
На нато-то кво да му купиш.
Да не е вагиноза.
| |
|
Започвам да си падам в собствените очи…
жизнерадостна реклама, която се върти по националните телевизии тия дни - "20 години В нато". - не съм я видяла нито веднъж.
Но щом казваш - значи я има. Обаче въпросът ти е неуместен. Това изобщо не е реклама. А ИНСТРУКЦИЯ. Напомняне как ТРЯБВА да се чувстваме, бидейки член на НАТО цели 20 години. А именно - жизнерадостни и доволни, доволни, ДОВОЛНИ!!
Меркел: Минските споразумения бяха подписани, за да се даде време на Украйна
| |
|
Бидейки ..
Ма ти верно си 100 годишна
| |
|
Бидейки ..
Ма ти верно си 100 годишна
А ти ква преводачка си би, пиле, като се чудиш на най-обикновено деепричастие? Матура по БЕЛ минавала ли си скоро?
Боже, Боже…
| |
|
не съм я видяла нито веднъж
| |
|
Има някакви пари за взимане.
| |
|
Ще реве, за пари щом е!
Аз се чудя на Стоичков, Брегович и Митьо, толко ли са изпаднали, че рекламират хазарт.
Сигурна съм, че Мара Отварачката сто пъти е съжалила за онази реклама на Ариана, че й лепнаха прякора.
| |
|
Аз се чудя на Стоичков, Брегович и Митьо, толко ли са изпаднали, че рекламират хазарт.
Изпаднали? Това е ХАЗАРТ. Предполагам, че са им платили минимум 7 цифрено число.
Аз повече се чудя на Стоичков за Кауфланд, но като гледам - и там цифрата не е малка сигурно.
Той Арни се кекерчи с разни бормашини - ние тук Стоичков обсъждаме...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|