|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Най-после го каза!
|
|
Автор |
UnicaDonna (скандалджийка )) |
Публикувано | 14.06.24 15:25 |
|
(Цитирам с всички грешки на дира)
Путин назова условията на Москва за начало на преговори с Украйна
Русия предлага не замразяване на конфликта, а приключването му, заяви руският президент
Условията - изтегляне на украинските войски от територията на ЛНР и ДНР, както и от Запорожка и Херсонска област, които Русия е анексирала, защита на правата рускоезичните граждани на останалите територии на Украйна, както и отмяна на антируските санкции. Освен това Киев трябва да се откаже да членува в НАТО и да обяви неутралитет. След като Украйна изпълните тези условия, огънят ще бъде незабавно прекратен и Русия е готова да започне преговори. Ако Киев и Западът с откажат от новото мирно предложение, след това условията ще бъдат съвсем различни
Първо си представих реакцията на умнокрасавците от клуба, западняците и зеленото жуже, после отидох да си търся най-новите дрехи и обувки.
Меркел: Минските споразумения бяха подписани, за да се даде време на Украйна
| |
|
Забрави, невъзможни условия са това.
после отидох да си търся най-новите дрехи и обувки.
Един от онкологията рекъл - вече не се тревожа за диагнозата си.
женчо
| |
|
Забрави, невъзможни условия са това.
Да ме видя някъде да твърдя че са възможни?
Напълно споделям мнението на този от онкологията…
| |
|
Ем, така ше каже кремлинският лилипут, ноо ясно, че ше иска да се оттегли докато е напред, ама нямаааа, няма... Каквото си е надробил, ше си го сърба. Некси не върви да си пратил 1 млн на заколение и да излезеш от цялата тъпотия ни лук ял, ни мирисал.
| |
|
"Най-после" не се отнася до казаното от Путин, а до разбраното от теб. Най-после си чула или най-после си разбрала. След две години.
07.03.2022 година:
Дмитрий Песков каза, че Москва иска Украйна да спре военните действия, да промени конституцията си, за да гарантира неутралитет (гаранция, че Украйна няма да се присъедини към нито един блок - ЕС или НАТО), да признае Крим за руска територия и да признае сепаратистки републики Донецк и Луганск за независими държави.
Две години и три месеца за едно сложно съставно изречение, това дори и за теб е малко дълго време.
| |
|
По последният ти абзац - и аз точно за това се замислям напоследък. Имам чувството, че ни остават няколко месеца. Ония във Вашингтон окончателно са изгубили връзка с реалността.
Миналия уикенд се бях пременил и накичил кат на сгоден циганин брат му. Тоя уикенд пак ще го направя. И без това в неделя е Ден на бащата.
| |
|
не видях в клуба да се обсъжда това, че руската флота от няколко дни е на 80 км от Америка (в Куба) за военни игри
| |
|
Тез новите ти дрехи вече станаха на дрипи от толкоз често изваждане :)
| |
Тема
|
Re: Най-после го каза!
[re: Koftia]
|
|
Автор |
741 () |
Публикувано | 14.06.24 16:41 |
|
Не трябва политика и апокалипсиси, та да се живее като за последно. Над определени години човек трябва да си дава сметка, че всеки нов ден е подарък.
| |
Тема
|
Re: Най-после го каза!
[re: 741]
|
|
Автор |
UnicaDonna (скандалджийка )) |
Публикувано | 14.06.24 17:21 |
|
Тез новите ти дрехи вече станаха на дрипи от толкоз често изваждане :)
Не бери грижа, аз имам МНОГО нови дрехи.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|