Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:43 01.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема струва ли ми се, или на льо пен косата и лилавеенови  
Автор ~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред)
Публикувано09.06.24 23:35

що за дясна е тая?

Тема Re: струва ли ми се, или на льо пен косата и лилавеенови [re: ~@!$^%*amp;()_+]  
Автор parvaty (усмихната)
Публикувано09.06.24 23:40

Отражение от неоните е.
Никоя нормална жена от политиката няма да се направи на папагал..
Мисля си.

п.п. виж микрофона, и той е в лилаво отгоре.

Тема Re: струва ли ми се, или на льо пен косата и лилавеенови [re: ~@!$^%*amp;()_+]  
Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано10.06.24 09:13

Не знам за косата, но тази жена и баща й заслужават дълбоко уважение заради това, че НЕ СЕ ОТКАЗАХА толкова години и най-накрая успяха поне теоретично.

А онова жуже Макрон сега ЩЕ ПРИСТЪПИ към фалшификациите вече. Като Фондерлайненката и Шиши. Досета подценянваше ситуацията.

Меркел: Минските споразумения бяха подписани, за да се даде време на Украйна

Тема Re: струва ли ми се, или на льо пен косата и лилавеенови [re: UnicaDonna]  
Автор laure ()
Публикувано10.06.24 10:28

Макрон вече няма какво да губи или печели. Сам го каза снощи в изявлението си.
Подчинява се на вота. Изборите веднагически фиксирани на 30 юни и 7 юли.
Льо Пен последните години опитва да е умерена и дискретна, без да губи убежденията си. Получава й се.
А откакто даде юздите на Жордан Бардела, 28 годишен, партията й прави фурор.
31 процента вчера.
Докато начело беше баща й, да гласуваш за него беше екзотика. Тя промени нещата.

Автор Metropolis (LANL)
Публикувано10.06.24 13:36

Не знам дали косата й е лилава, може да е шарена като дъгата.

Обаче на Макрон явно сега му се изправя, после може да побелее.

Тема Re: струва ли ми се, или на льо пен косата и лилавеенови [re: Metropolis]  
Автор laure ()
Публикувано10.06.24 14:07

Все му е тая на Макронът

Изкара си двата мандата.
Добре се справи, според мен.
Сега го очакват конференции, и пари

Тема Re: струва ли ми се, или на льо пен косата и лилавеенови [re: laure]  
Автор Metropolis (LANL)
Публикувано10.06.24 14:56

Май нещо ни будалкаш?

Макрон не е ли във втори 5 год. мандат от 2023?
Що се отнася до парите едва ли за него някога са били проблем. Не беше ли той някакъв банкер? А и май излезе инфо че се отказа от президентска пенсия.

Не отричам че подходи смело и може би достойно, но дали е политически оправдано не знам. Спомни си как се стигна до брекзит.
Не отричам, че французите са много по напред с материала по демокрация след като премиера им си подаде оставката. (За разлика на ослушващият му се колега в Германия.)
За това как се справя според французите ти ще кажеш. Но от гледна точка на Европа не мисля, че е така.
Ще видим.

Автор Naki (Company Ястреб)
Публикувано10.06.24 14:58

ОтПлясъци според мен също.

Както гланцираното бурканче с дъвки "Орбит" зеленее, ако го сложиш до зелена бутилка с газирана вода. (Иначе е синьо!)

Редактирано от Naki на 10.06.24 18:01.

Тема Re: струва ли ми се, или на льо пен косата и лилавеенови [re: laure]  
Публикувано10.06.24 15:00

Докато начело беше баща й, да гласуваш за него беше екзотика. Тя промени нещата.

Не съм много навътре в материята, но дали заслугата е само нейна? Според мен просто ВРЕМЕНАТА се промениха. Хората проглеждат. Виж какво става в другите държави! Не са само ЛьоПенските пробиви.

Съвсем отделен въпрос е ДОКОЛКО ще бъде разрешено на прогледналите да се увеличават като брой, или някак ще им запушат устите.

Във всеки случай - ЕК трябва да са съвсем луди, ако оставят оная бозава крадла Лайнен пак да управлява. Трябва да сложат друг и да имитират промени. Иначе им е спукана работата.

Тема Re: струва ли ми се, или на льо пен косата и лилавеенови [re: Metropolis]  
Публикувано10.06.24 15:02

Не отричам че подходи смело и може би достойно, но дали е политически оправдано не знам.

Смело? Достойно?? Айде бе!

Да се басираме ли, че ПАК ще спечели изборите? Този път с яки фалшификации!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.