|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
на арменски ли да си говорят?
| |
|
В другите си подкастове говорят на български.
Тоз е български арменец, ве.
| |
|
Йеп - вярваш на тубовски клипове.
А аз те имах за умен човек.
Bеer? Mоre?
| |
|
Оптимистите учат английски.
Песимистите учат китайски.
Реалистите учат автомат калашников.
Bеer? Mоre?
| |
|
| |
|
светията постоянно говори за расизма на западняците
парватката също
аз не съм се сблъсквал лично, сблъсквал съм се със жълтурски расизъм
та ми беше интересно
| |
|
Трябва да се учи, за да се знае, ча АК е най бързото средство за предаване на негативни мисли на далечно разстояние!
Мнението е продуктово позиционирано и няма нещо общо!
| |
|
Расизми да искаш.
Ама ти цитираш youtube.
Аз бих цитирал youtube само и единствено за някаква музика която ми е харесала.
Ако политик, youtube, facebook - ми кажат добро утро - ще погледна и часовник, и небе - и пак няма да им вярвам.
ПП
Не вярвам и на руските сайтове.
А бе неверник съм си и това си е.
Bеer? Mоre?
| |
Тема
|
Re: обясни, какво има да му се учи на ак
[re: ~@!$^%*amp;()_+]
|
|
Автор |
Naki (Company Ястреб) |
Публикувано | 03.06.24 23:09 |
|
обясни, какво има да му се учи на АК?!
Е как какво!?
Времето за реакция, боравене - следващият път на война или спец-операция ако си с АК и срещнеш враг също с АК, който може да се приготви за стрелба със 100 мс по-бързо от теб, може да е разликата от това да живееш или обратното.
Това се подобрява само с дълги, упорити тренировки, а не - "Хайде, стрелял си 20 пъти, можеш да разглобиш и сглобиш за XX минути, значи си готов"...
Редактирано от Naki на 03.06.24 23:24.
| |
Тема
|
Re: опорки, или светията е прав?
[re: parvaty]
|
|
Автор |
2biri () |
Публикувано | 04.06.24 22:07 |
|
Мацко, на моменти си голям кукундрел. Аз имам племенници, за които българският е малко екзотичен. За тях бих го публикувала на английски. Синът ми живее в Немско. За майтапа бих го публикувала и на немски с грешки. Да му се нахиля и малко ядосан.
Връщам се от Берлин днес. Хареса ми много. В този момент бих публикувала на немски, за да се посмеем. Мислех да пускам снимки - брррр не ми се прииска. Току се намира някой критик.
Редовно отварям блогове на английски. За консервиране, за ремонти, за земеделие, за бродиране. Интересно ми е. Не ме е срам да се нарека българин. Щуротии измисляш с декларациите си.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|