|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
ще се изненадам от клубари...
|
|
Автор |
NUT (старо куче) |
Публикувано | 15.04.24 15:36 |
|
които са вярни на половинките си И се обичат от години!
НО това в този клуб не се случва!
всеки се хвали колко мн изневерява заради "здравето си"!!!
аз и Нутчо на 1май навършваме 31г съвместен живот:) и сме мн щастливи от тази ни споделена взаимна връзка!
за друг клубар за който се сещам с дългогодишен брак Е Леос - който и до днес е влюбен в жена си И живеят като младоженци!
знам че тази тема ще потъне без коментар и споделяне - защото е за "старчоци" които се ОБИЧАТ!!!
| |
Тема
|
Re: ще се изненадам от клубари...
[re: NUT]
|
|
Автор |
alisalisa (Lipari също) |
Публикувано | 15.04.24 15:43 |
|
които са вярни на половинките си И се обичат от години!
НО това в този клуб не се случва!
всеки се хвали колко мн изневерява заради "здравето си"!!!
Не те ли е срам да пишеш такива клевети, ма!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
samson (Оня) |
Публикувано | 15.04.24 16:21 |
|
..и хоп....изненадааааа.....
Мнението е продуктово позиционирано и няма нещо общо!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
osvoboden pich (Ястребовски) |
Публикувано | 15.04.24 17:31 |
|
Аз и Освободения пич на 25 юни навършваме 56 години един прилично щастлив съвместен живот.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Bezsynna (Гераскова) |
Публикувано | 16.04.24 10:49 |
|
Щом така те влече да правиш малоумни изводи, да размахваш пръст и да обиждаш наред когато си щастлива, не искам да си представям до какви върхове в творчеството ще стигнеш, ако се случи да си нещастна. Пу-пу!
Ей сега ще седне някой да ти оборва тъпанарското обобщение.
Трябва да потренираш да се хвалиш, без да обиждаш останалите. Като пишеш глупости около хубавото, изобщо не ми дреме с какво си се похвалила.
* * *
Кучетата си лаят, керванът си върви!!
| |
|
Малоумните винаги са щастливи. Не случайно, хората с малък умствен капацитет изглеждат винаги по-млади от възрастта си. Това е защото са щастливи и си нямат ядове. Хората стареят от проблеми, които изживяват.
Все съм си мислела, ама не съм го писала, сега пък ще го пиша, щото ставам гад. Кой го знае Нутчо с моторите къде и какво прави, ама айде
Може пък и да знам, ама чак такава гад не съм, за сега
| |
|
Не случайно, хората с малък умствен капацитет изглеждат винаги по-млади от възрастта си. Това е защото са щастливи и си нямат ядове. Хората стареят от проблеми, които изживяват.
Що за "умност" си синтезирала бре, Ружо?
Точно сега чета нещо за Райна Кабаиванска, та с нея ще дам пример... и ако направим пренос на твоето твърдение, ще рече да е с малък умствен капацитет?
Ружо, изтрещяваш...пренебрегваш и силата на гена и ред други неща като дух и т.н., предразполагащи и определящи някои хора да изглеждат по-младолики за възрастта си.
| |
|
Не се хващай на това малоумен, по-ясна дума за абсурдната констатация какъв бил клуба не можах да измисля.
* * *
Кучетата си лаят, керванът си върви!!
| |
|
Може пък и да знам, ама чак такава гад не съм, за сега
Да очакваме ли развитие в тази посока?
_
If I turn out to be particularly clear, you`ve probably misunderstood what I`ve said.
| |
Тема
|
[re: Bezsynna]
|
|
Автор |
NUT (старо куче) |
Публикувано | 16.04.24 16:49 |
|
значи АЗ съм ВРЕДНА защото не изневерявам ли?
и споделих най-важната ми здрава връзка - която е стабилна и днес...от моят най-ползотворен живот!!!
ама вие пухлите - няма как да разберете и оцените!!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|