|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Готварска. Черен ориз
|
|
Автор |
Albena l (оф..) |
Публикувано | 15.03.24 18:08 |
|
Слушам с интерес всички брокерки и владеещи руски езици у Хасково.
Как се прави, колко и къде. Кви подправки.
| |
|
Също като белия ориз, обаче му сипваш черно мастило и той става черен.
| |
Тема
|
Re: Готварска. Черен ориз
[re: alisalisa]
|
|
Автор |
Naki (Company Ястреб) |
Публикувано | 15.03.24 19:38 |
|
Също като белия ориз, обаче му сипваш черно мастило и той става черен.
Е що така "буквоядски", същински Наки като да си!?
Накизмите ги остави за мен.
Явно че има предвид "как се готви", а ти се хвана за глагола като за да не казвам какво...
Редактирано от Naki на 15.03.24 19:42.
| |
Тема
|
леле акич, има надежда да си дебил
[re: Naki]
|
|
Автор |
~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред) |
Публикувано | 15.03.24 20:08 |
|
| |
Тема
|
Re: леле акич, има надежда да си дебил
[re: ~@!$^%*amp;()_+]
|
|
Автор |
Naki (Company Ястреб) |
Публикувано | 15.03.24 20:20 |
|
YES!
| |
|
Имам наблюдения, че у Хасково много скучаете, или така си мисля.
Поне некоя билка да набера от Балкана да кажеш, бояджийката.
| |
|
Мисленето не ти е силна страна.
Наистина ли не знаеш какво се прави с императорския ориз?
| |
|
Не съм готвила черен ориз. Вероятно като белия, но от хора след цяло лято седене на плажа. Другото не е политкоректно и затова няма да го кажа.
Къде те стяга чепикът?
| |
|
Теб чакам, да ми кажеш. Затова е темата
| |
|
Можеш да си гледаш на ориз.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|