Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:17 31.05.24 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Re: Търнаци - кулинарна теманови [re: samson]  
Автор tartarianeyes (Ястребовска )
Публикувано07.03.24 23:01



Здравесловието изисква действия, не пустословия





върнете ни архивите, идиоти

Тема Re: Търнаци - кулинарна теманови [re: ShokoLada]  
Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано07.03.24 23:09



Това не е за ядене, а за пиене.





Тема Re: Търнаци - кулинарна теманови [re: samson]  
Автор Nuke Dukem (very good)
Публикувано07.03.24 23:25



Не съм ял главен мозък досега. Как е на вкус?





Тема Re: Търнаци - кулинарна теманови [re: tartarianeyes]  
Автор ShokoLada (старо куче)
Публикувано08.03.24 06:42




Тарти започвам да вярвам, че здравето пак е индивидуално понятие и няма нещо нездравословно и здравословно, а зависи от дозата.. Човешкия организъм има нужда от всичко.. Всяко нещо, което е изкуствено подавано, може да руши и де се превърне дори и в отрова..
На нас човеците не ни е дадено да рупаме кокали, за да си доставяме костен мозък..



Тема Re: Търнаци - кулинарна теманови [re: ShokoLada]  
Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано08.03.24 08:15



На нас човеците не ни е дадено да рупаме кокали, за да си доставяме костен мозък..

Това е вярно. Човешкият храносмилателен тракт не е устроен да смила кокалите.
Само не схващам как от темата и постингите на писалите стигна до извода, че дъвчем кокали, за да изядем и костния мозък, който се съдържа във вътрешните им кухини?

Иначе, човечеството си похапва костен мозък, откакто е открило огъня и изобретило брадвета и остриета, достатъчно яки, за да разсекат по-дебела животинска кост, за да докопа и изсмуче мекичката сготвена благина във вътрешността й.




Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.