Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:43 27.05.24 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема За сиренетонови  
Автор h1685614@trbvm.com (Гераско)
Публикувано02.03.24 19:16



Бялото саламурено за десетина дни без саламура се покрива с една сивкаворозовикаво бяла гняз мазна като графитна грес разяждаща в дълбочина буцата. Някоя марка знаете ли която не развива такива култури?

женчо


Тема Re: За сиренетонови [re: h1685614@trbvm.com]  
Автор parvaty (усмихната)
Публикувано02.03.24 19:39



Въпрос - не подсказва ли самото име “бяло саламурно сирене”, че не бива да бъде оставяно без саламура??
Може би трябва да търсиш “несаламурено сирене”, и тогава няма да има гняс..



Тема Re: За сиренетонови [re: h1685614@trbvm.com]  
Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано02.03.24 19:43



А защо го държиш без саламура?

На мен ми се мотае една бучка сирене в найлон, щях да правя баница, нещо не се получи и така си и остана… видимо нищо му няма, не е вакуумирано, но марка не помня.

Често употребявам “Елена”, защото е меко и удобно за баница,

ПОЖИВЕМ - УВИДИМ!



Тема Re: За сиренетонови [re: h1685614@trbvm.com]  
Автор Nuke Dukem (very good)
Публикувано02.03.24 19:48



Това, мисля, е благородна плесен, съмнява ме да ти навреди. Иначе аз лично бих търсил това:







Тема Re: За сиренетонови [re: parvaty]  
Автор h1685614@trbvm.com (Гераско)
Публикувано02.03.24 19:49



Отговор - не не подсказва след като не се продава със саламурата.

женчо


Тема Re: За сиренетонови [re: UnicaDonna]  
Автор h1685614@trbvm.com (Гераско)
Публикувано02.03.24 19:51



А защо го държиш без саламура?
Защото така съм правил 20 години в щатите и нищо не му се случвало. Нищо, изсъхва и става на тебешир, но никакви култури не се развиват в него. Ти си правиш саламура вкъщи ли?

женчо


Тема Re: За сиренетонови [re: h1685614@trbvm.com]  
Автор 741 ()
Публикувано02.03.24 19:44



Два вида взимам, и двата ми харесват на вкус. Елена в метална кутия, то е със саламура, на рафта в магазина оставят и пластмасови капаци за кутията да го държиш затворено и си стои в саламурата след отваряне. Също верея в полиетиленова опаковка, до няколкостотин грама разфасовки, в хладилника не се разваля. Ама ме съмнява да се задържа десет дни. Предполагам че свършва по-бързо. Не съм се замислял колко често се отваря нова опаковка.



Тема Re: За сиренетонови [re: Nuke Dukem]  
Автор h1685614@trbvm.com (Гераско)
Публикувано02.03.24 19:52



Има ли вкус на сирене? Жълтеникаво изглежда, може да е от опаковката.

За благородието на плесента, сега съм няколко часа след като опитах да очистя преобладанието на плесента от буцата и изядох остатъка от буцата. В корема ми се случват неприятности, затова и темата пуснах



ПП Маджаров е марката, да внимавате с нея. Яжте я веднага след покупка.

женчо

Тема Re: За сиренетонови [re: h1685614@trbvm.com]  
Автор parvaty (усмихната)
Публикувано02.03.24 19:58



Е как е саламурено, като се продава без саламурата?…

Сетих се за вица за Иванчо и саламурата ..





Тема Re: За сиренетонови [re: 741]  
Автор h1685614@trbvm.com (Гераско)
Публикувано02.03.24 19:55



Практичен както обикновено


Ти си втори глас за Елена, вереята я гледах няколко пъти но сега няма да и се размине.

женчо


Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.