|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Навални го починали
|
|
Автор |
vozac (Driver) |
Публикувано | 16.02.24 20:58 |
|
Навални го починали
тъпо, превърнаха го в мъченик и още повече се закопават
| |
Тема
|
Re: Навални го починали
[re: vozac]
|
|
Автор |
Deern (Познат) |
Публикувано | 16.02.24 20:59 |
|
Точно казано “го починали”
Русия не я интересува дали Навални е мъченик или не. Та руснаците убиват показно критикуващите режима й.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Nuke Dukem (very good) |
Публикувано | 16.02.24 21:18 |
|
Дано стигне до международния наказателен съд, все някога трябва да плати за стотиците хиляди жертви.
| |
|
Добре, че пусна специална тема.
Другата еждълга, жс различни разклонения.
Жалко за човека.
върнете ни архивите, идиоти
| |
Тема
|
|
|
Автор |
UnicaDonna (скандалджийка )) |
Публикувано | 16.02.24 21:47 |
|
тъпо, превърнаха го в мъченик и още повече се закопават
Тъпо е, ако е вярно.
А там тъпаци няма. Всякакви, но не тъпаци.
Твърде е елементарно, за да не буди размисъл.
Това беше най-неподходящият момент да го "починат" и затова аз не вярвам. Можеха да почакат да минат изборите. Или да го направят преди година.
Изглеждал си е добре ВЧЕРА. За мен персонално най-вероятната версия е някакъв срив във здравето. Тромб ли, какво ...При неговия начин на живот и при условията, при които е живял в това ужасно място е повече от вероятно. Железни хора няма.
ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ носи само негативи за Путин. А той не е самоубиец.
ПОЖИВЕМ - УВИДИМ! Редактирано от UnicaDonna на 16.02.24 21:50.
| |
|
Глупости, това е предупреждение за всички инакомислещи, точно сега е бил моментът да го разхождат на -32 "за здраве".
| |
|
яко та 'апи щъркеля, младежо!
Види ми се, че ще се запознаеш с близки от свой вид, скоро!
| |
|
Ако вярваш в Исус, мога да те запозная с него...
| |
|
Глупости, това е предупреждение за всички инакомислещи, точно сега е бил моментът да го разхождат на -32 "за здраве".
За какво му е такова предупреждение точно сега? Изборите и бездруго ще си ги спечели.
ПОЖИВЕМ - УВИДИМ!
| |
|
По същата логика можеш да ме питаш и защо им е да е затворник... Защото най-добрият враг е на 6 стъпки под земята.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|