Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:19 15.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема европейско кинонови  
Автор ~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред)
Публикувано18.02.24 04:27

нещо което да се гледа онлайн
а ма не некви дълбокомислени драми
на времето франсетата и британците правеха хубави комедии и екшъни

Тема Re: европейско кинонови [re: ~@!$^%*amp;()_+]  
Автор Baldrian (опасна)
Публикувано18.02.24 08:53

Да ти видя прическата и гащите, моля! След това ще те изслушам!

Автор parvaty (усмихната)
Публикувано18.02.24 11:22

На мен в раздела “Европейско кино” Амазон ми пуска “Supernatural“. Сега съм на 7-ми сезон.

Иначе нямам представа .. не съм гледала френски филм от поне 7-8 години (коя година е “Петият елемент”??

).. Не съм особен фен на европейското кино.. може би защото не го познавам.. гледах разни баварски комедии тук, не лоши, например “Puberitier“, и поредиците “Sauerkraut” ама не знам дали ще ги намериш. Приятни са. Но аз съм фен на американските филми, защото са по-динамични.. въпрос на вкус.

Автор Metropolis (LANL)
Публикувано18.02.24 11:35

Ако си падаш по италианско кино. А също и по романтични нещо като комедии препоръчвам един от новите филми с Мериам Леоне, май и беше името. Run to you. Приятен за гледане и не натоварващ. Предполагам че го има из мрежата. Аз го гледах по някакъв канал скоро.

Автор zaphod (мракобес)
Публикувано18.02.24 11:38

dark, ама втори сезон е много изтърван, иначе първия го изгледах на един дъх

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Автор hypey (пристрастен)
Публикувано18.02.24 13:53

Точно вчера реших да гледам един стар филм по Носталгия, първият на Софи Марсо, тогава само на 13 години – Купонът. Искрено се изкефих на филма, първо – защото ми припомни първите трепети, второ – точно така си беше, днес съм влюбена в този, утре в другия и трето – намерих потвърждение на думите на една възрастна дама, майка на моя приятелка връстничка, която ми обясняваше малко преди да почине, че дори в соца 60-те са били с доста"френско" разбиране за брака и любовта. Та така, италианското и френското кино имат ли пръст в "безпътното" отношение към брака:))))

Тема ако е повече от 1 сезон, не ми го хвалинови [re: parvaty]  
Автор ~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред)
Публикувано18.02.24 15:37

обикновено в средата на втория почват тоталните простотии и оливания

Тема Re: европейско кинонови [re: Baldrian]  
Автор samson (Оня)
Публикувано18.02.24 18:21

Това в нашият ли клуб ли се случва, на лични бележки ли, не те разбрах:

" ...Животът му се променя напълно след срещата му с Марго – завладяваща красавица, която живее за тръпката от дребни мошеничества и романтични афери. Докато си фантазират за още по-разгулен живот, двамата замислят коварна измама, същински емоционален маскарад..."

Мнението е продуктово позиционирано и няма нещо общо!

Тема Re: ако е повече от 1 сезон, не ми го хвалинови [re: ~@!$^%*amp;()_+]  
Автор parvaty (усмихната)
Публикувано18.02.24 21:10

Тотално не съм съгласна .

The Mentalist - уникален сериал 7 сезона и не знам дали преди или след като CBI се премести във FBI сериалът ми е по-любим. Със сигурност любимата ми серия е, когато Джейн беше в Мексико и го вербуваха от FBI.. но не мога да кажа, че имам любим сезон. Обожавам сериала.

Criminal minds - уникален Менди Патинкин в първите даа сезона, след което - гледала съм до 11, сериала е не по-малко добър.

Medium - същата работа. Изключително добър сериал, също седем сезона, ако не ме лъже паметта.

The Big Bang Theory - всичките 12 сезона са много добри.

Hawaii 5-0 - в 7 ми сезон Алекс О’Лафлин се захваща с режисурата - 7 и 8 сезони са много добри. Да не говорим, че първите 5 са уникални. Общо 10 и всичките ги харесвам. И особено края.

В Supernatural смениха няколко пъти сюжетната линия и определено си струва гледането.

Two and a half men .. първите 5 сезона са абсолютен хит, до осми (където излиза Чарли), абсолютно уникален.

Lucifer - страхотен Том Елис, ролята е писана за него. Вярно, 6-ти (последен) сезон не ми хареса, но първите пет са страхотни.

Аз лично сериали от само един сезон не гледам, защото обикновено са тъпи. Един единствен сериал съм гледала само с един сезон - Moonlight , на Хелоуин си го купих на промоция в Амазон, но само защото това е дебюта на О’Лафлин в Холивуд.

И Hause, md забравих.. блестящ Хю Лори.. и сигурно и други има, но тези по-горе са ми любимите.

Тема Re: ако е повече от 1 сезон, не ми го хвалинови [re: parvaty]  
Автор Naki (Company Ястреб)
Публикувано18.02.24 21:24

Какво мислиш за "Рей Донован" и "Проповедникът"!?

Гледала ли си ги?

Има и една яка модерна "изцепка" - май е испанска, "30 сребърника"!?
Върви по HBO, ако не се лъжа.

Трудно се гледа в началото докато му свикнеш, силно фентъзи/научно-фанатастично насочен сериал, но засяга интересни въпроси за бог, Бог и т.н.
Привикват го "ръчно" - в смисъл да се яви на Земята при нас, това с помощта на магии, технологии (магически технологии).

И не Исус Христос, а Бащата Бог, Абсолюта викат..
( Демек направо си "търсят белята" и май го правят не с точно определена цел, а "защото могат". )

Интересното че, че май явяването му значи не като 2-ро Пришествие, а дори много по-зле - т.е. има доста кофти последици, ако успеят в това начинание...

Редактирано от Naki на 18.02.24 23:08.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.