Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:52 12.03.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема за или против - смарт часовницинови  
Автор NUT (старо куче)
Публикувано06.02.24 18:46

Нутчо си заеба скъпият механичен часовник - заради смарт подобен
смарт часовника му свързан с телефона и "чип" устройството му на ръката за диабета
които за секунди смятат кръвната му захар И ако се получат аномалии - часовника подава сигнал за кръвната захар!
може да ви изглежда нереално - НО устройството което 24ч измерва кръвната му захар...ако се получи проблем И телефона и часовника реагират на секундата!!!
ТА
аре метла на скъпите механични чесовници - да се ползуват съвременни които освен че са полезни за здравето...можеш да плащаш с тях И да говориш с тях...все едно са телефони!!!
ако някой м/у клубарите има качествен смарт часовник - да сподели за какво го използва?!:)

Тема Re: за или против - смарт часовницинови [re: NUT]  
Автор hypey (пристрастен)
Публикувано06.02.24 19:29

Махнах смарт часовника и си върнах механичния. По-елегентен, по-стилен и не толкова депресиращ, с всичките там показатели за кръвно, стъпки, качество на съня и т.н. ... Смартът ми носи повече стрес, айде няма нужда ... Имам нужда само да знам колко е часът

Автор samson (Оня)
Публикувано06.02.24 21:30

"Нутчо си заеба скъпият механичен часовник - заради смарт подобен
смарт часовника му свързан с телефона и "чип" устройството му на ръката за диабета"

Супер, шом сте преценили че ви е полезен!
Тук нашите отговори нямат никакво значение за вас с Нутчо.
Супер.

"ако някой м/у клубарите има качествен смарт часовник - да сподели за какво го използва?!:)"
Аз ползвам, не твърдя, че е качествен или некачествен, но ми върши работа за моите измислици.
Важно е да отбележа, че смартфонът ми покрива и измислиците на най- близките ми, и че това е достатъчно за да го ползвам, без значение чуждото За и Против!

Мнението е продуктово позиционирано и няма нещо общо!

Автор tartarianeyes (Ястребовска )
Публикувано06.02.24 21:44

Скъп или евтин, нямам вяра на смарт часовник.
Имам, ползвам го да ми показва часа и да ме кефи с разни циферблати.

върнете ни архивите, идиоти

Автор Naki (Company Ястреб)
Публикувано06.02.24 21:42

Твърдо против!

Тия струват по 400+ лева, като това е по-евтиният вариант, има и некви ненормални цени нагоре..

Ползваме с жената по-прости смарт фитнес гривни, засега е достатъчно.
Да, имат малък екран и малко функции, ама не ми и трябват много...

Редактирано от Naki на 06.02.24 21:44.

Тема Re: за или против - смарт часовницинови [re: Naki]  
Автор tartarianeyes (Ястребовска )
Публикувано06.02.24 21:59

Данните не са реални.
В частта кръвно налягане и пулс съм тествала.

върнете ни архивите, идиоти

Тема Re: за или против - смарт часовницинови [re: hypey]  
Автор samson (Оня)
Публикувано06.02.24 22:21

"Махнах смарт часовника и си върнах механичния. По-елегентен, по-стилен и не толкова депресиращ, с всичките там показатели за кръвно, стъпки, качество на съня и т.н. ... Смартът ми носи повече стрес, айде няма нужда ... Имам нужда само да знам колко е часът"

Ехооооо здравей,
Ще кажа...
1. Аз съм човекът който изживях цялото развитие от газената лампа за осветление до днес за смартфона и темата.
2.Ще кажа мнение за сравнение, което е коментирано тук в клуба по време на силното ти време, и в което и ти участва с мнение.

Логично е да си помислим, че при такива случай , е напълно възможно да съм изпаднал /изпаднали/ в старческа деменция.

Тук в клуба тогава живо коментирахме как дъщерята далеч от самотната си майка и купува жиесем, за да можело при нужда бързо да се свързват. Но старата излъгала , че си е загубила жиесема, щото пък дъщерята пък го е намерила изпепелен хвърлен в огъня.
При разговорът им, че възрастната умишлено унищожила жиесема , възрастна се обосновала с думите: "Това е непълно ненужно и няма да го обслужвам и да се стресирам и с него! Ако имам нужда имам обикновен телефон и ще ти се обадя, и ти на мен. Ако внезапно умра, не се притеснявай, винаги ще се намери кой да ти каже, както и на мен!"

Днес сега виждам същото, само артистите са сменени.

Много ти моля, не е лично, дори и нямам претенции, че е така, пиша това което така ми изглежда, и ще се радвам ако ми се покаже, че не е така!

Мисля, че всичко в света е създадено за наша употреба, а как ще го употребяваме зависи само от самите нас!

"Махнах смарт часовника и си върнах механичния. "
Това не подлежи на коментар, защото ти показваш много важна друга гледна точка, и показването ти е достойно за уважение и размисъл.

Автор samson (Оня)
Публикувано06.02.24 22:33

Приятелко, както всяка тема тук е важна, така и твоята, нито повече нито по-малко.
Ако пожелаеш вземи следното предвид по въпросите си:

Ето , някои устройства, които са доказали своята надеждност при измерване на кръвната захар:

Gmate: Това е система за измерване на кръвната захар, която работи със смартфон. Свързвате приставката към телефона и той може да измерва кръвната захар. Приставката използва батерията на смартфона и автоматично записва резултатите в приложението Gmate Healthcare .

Samsung Health Monitor: Този софтуер позволява следене на кръвното налягане и други жизнени функции чрез Galaxy Watch и приложението Samsung Health Monitor .

Въпреки това, винаги е добре да се консултирате със своя лекар или специалист по диабет, преди да се доверите на резултатите от смартфона. Точното измерване на кръвната захар е от съществено значение за здравето ви, особено ако сте болен от диабет. Пазете се и следвайте указанията на професионалистите.

Тема откакто нося телефон, не нося часовникнови [re: NUT]  
Автор ~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред)
Публикувано06.02.24 23:51

Тема Re: откакто нося телефон, не нося часовникнови [re: ~@!$^%*amp;()_+]  
Автор Albena l (оф..)
Публикувано07.02.24 00:18

И аз. Обаче имам часовник, който ми прожектира цифрите в тъмното. Ни гък, ни мък.

Няма да търся телефони.

Редактирано от Albena l на 07.02.24 00:24.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.