Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:21 11.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема Тръмп (разпадът на САЩ)нови  
Автор Green Light ()
Публикувано29.12.23 18:42

Вече има забрана за явяването на Тръмп в първичните избори на Републиканската партия в два щата. Мейн и Колорадо. Според репортажа по бнт идва и трети, и четвърти щат, и пети, и още...
Сега. Работата е в това че първо - позоваеането е в участие на Тръмп в кретенията в нападението над Капитолия в началото на 2021ва. 14тата поправка на конституцията им забранявала на участници в бунт да заемат обществени длъжности. Но това е супер лесно оборимо. Макар човекът да е пълен идиот, все пак той не е участвал в никакъв бунт. Първо защото то това ако е бунтт, аз съм трамвай и второ - много по-важно Тръмп не беше там, той нямаше никакво участие(аз до две години назад помня). Освен устно и постфактум.
Сега предстои върховните съдилища на тези щати да отсъдят, но след тях идва върховнивт съд на САЩ. Какво ако, както ми мирише, тези върховни съдилища отсъдят противоположно? Имам предвид, щатските да отсъдят отстраняване, а федералния върховен съд - допускане до изборите.
Има и второ действие. След тези протовоположни остсъждания какво ако Тръмп спечели навсякъде(социологията предрича смазваща негова победа) с изключение на тези щати (пак социологически предсказания и вероятности)
Значи имаме
1)]Противоположни съдебни актове.
2)Противоположни резултати от избори.

Кво пра'им?

Редактирано от Green Light на 29.12.23 18:46.

Тема Re: Тръмп (разпадът на САЩ) [re: Green Light]  
Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано29.12.23 19:03

Не знам защо САЩ ще се разпада и ко прайм ние???, обаче нахлуването в Капитолия си го третират като бунт като стой, та гледай и ФБР си ги разследва и сигурно гледа под лупа всички участници и подкокоросници.

А защо Тръмп е невинен като бяло агънце, нали той ги подкокороса?
Щото не е отишъл лично да пердаши полицаи ли?

Метежниците атакуваха сградата, докато Конгресът изпълняваше едно от най-важните си конституционни задължения – да потвърди резултатите от президентските избори през 2020 за Джо Байдън. Те бяха окуражени от тогавашния президент Тръмп, който изказа невярното твърдение, че изборите са незаконни.

"Днес, всички ние не искаме да станем свидетели на изборната кражба вдъхновена от радикалните леви демократи. Държавата ни понесе достатъчно. Повече няма да търпим!", каза президентът Доналд Тръмп.

Тема Re: Тръмп (разпадът на САЩ)нови [re: Green Light]  
Автор zaphod (мракобес)
Публикувано29.12.23 19:10

няма страшно, ще падне във върховния съд.
това обаче не значи че ще го оставят да участва и спечели, нещо трябва да измислят, ако трябва инцидент дори

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Тема Re: Тръмп (разпадът на САЩ)нови [re: zaphod]  
Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано29.12.23 19:38

няма страшно, ще падне във върховния съд.
това обаче не значи че ще го оставят да участва и спечели, нещо трябва да измислят, ако трябва инцидент дори

Ами страшното е точно болднатото.

Много са ми забавни тия американци (забавни през сълзи, щото сме се навели с гръб точно към тях) - толко огромна държава, толко милиони народ - ТВА ли са им по-по-по-най-най-най претендентите да президенти? Един шут и един дементен старец...

Тук положението е също толкова отчайващо, но ние сме малък народ... по-лесно е да ни се стъпи на шията...

Тема Re: Тръмп (разпадът на САЩ)нови [re: UnicaDonna]  
Автор Green Light ()
Публикувано29.12.23 19:48

ТВА ли са им по-по-по-най-най-най претендентите да президенти? Един шут и един дементен старец...
Тук сме заедно.

Тема Re: Тръмп (разпадът на САЩ)нови [re: zaphod]  
Автор MilaO6 ()
Публикувано29.12.23 19:51

Няма нужда да измислят нищо. Достатъчно е на някой да му хрумне да подновят делото за смъртта на Джефри Епстайн - оня мултимилионер-педофил, когото спипаха след десетилетия гаври със стотици малолетки, които предоставял щедро както знаем на редица известни имена от върховете на САЩ, Англия и не само, вкл. на Клинтън, Тръмп и прочее. Още преди няколко години го бяха погнали Тръмпът, но успя да мине метър. Просто не му е хрумнало на някой да докара докрай изнасянето на кирливите им ризи и насрани гащи.

- това макар и да се смята за конспиративна теория, не е трудно да се досети човек, пък и има многобройни статия, разкрития на разследващи журналисти, една от които е жертва на Епстейн, засекретени разследвания и прочее, чиито следи водят до тези двамата и до още доста намесени в скандала имена на влиятелни известни личности от Щатите и Европа.

Цели 5 документални филма има по темата. В един от филмите лично гледах как Тръмп се лендзи на едно непълнолетно тогава, както се оказа, момиче за групов секс, заедно с Клинтън, оня смешник принц Андрю, Епстейн и други...

Просто, ако продължава да се фърга като петел за властта, някой със сигурност ще му скрои шапка с тоя чутовен скандал, който така и остана замазан засега.

Автор thehuntermuster-231270 (старо куче)
Публикувано29.12.23 19:55

Решенията на върховния съд бият щатските.
От осемте негови членове, шест са с републикански пристрастия. Тръмп изобщо не е идиот, много добре си подготви нещата.
Щоуто ще продължи още няколко месеца, но е по-скоро за публиката.

Интересни са процесите в щатите.
Не знам дали знаеш, но онзи боядисания, с рогата, лицето на погромаджиите (Джейкъб не знам кой си, Канон шамана), обяви, че ще се кандидатира за сенатор. Той вече излезе от затвора.
Сега съдят Тръмп в няколко щата за размириците и още куп неща, но дори и в затвора да влезе, няма закон, който да му забранява да бъде избран за президент.

Огромна част от подръжниците му са с особени виждания за америка, меко казано. Анти ваксъри, конспиратисти, даже последно ми разправяха, че ако не дойдел Тръмп на власт, следващата администрация щяла да прекара закон, с който да отнеме част от земята на хората. Няма такава тъпотия.
Всъщност, греша, има.

Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано29.12.23 19:53

Ти защо толко се развълнува, та чак тема пусна, и защо я озаглави "разпадът на САЩ", и защо питаш Кво пра'им?

Ние НИЩО не праим. За нас дружбата със съединения съюз на американските щати е тъй жизнено необходима като слънцето и въздуха за всяко живо същество. Квото и да стане там - ний (вий) си гледаме дружбата и квото - такова. Разпад или не - ТАЗИ власт ни е бетонирала и няма мърдане. За твое удоволствие, разбира се.

Нищо чудно Байдън да се препъва и да пелтечи още един мандат. Пак за твое удоволствие.

Тема Re: Тръмп (разпадът на САЩ)нови [re: alisalisa]  
Автор Green Light ()
Публикувано29.12.23 19:54

Е, да, ФБР разследва. Но какво?
Заговор, план, мафия, генерал с армия? Или вандали? Маргинали с швепс и флакони боя. Егати "бунт"а

Второ
Непризнаването на загубата, макар и прецедент в Америка, не е нещо нечувано. Това как може да се приеме за подбуждане към бунт(организиран според предположенията ми по-горе)

Тема Re: Тръмп (разпадът на САЩ)нови [re: thehuntermuster-2312]  
Автор Green Light ()
Публикувано29.12.23 20:01

Аман от шоу, да ти кажа.

Писна ми на шапката.
От 89та като се започна та не свършва вече 34 години

Ще го гледаме пак този клоун. Няма да ни се размине и това.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.