|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Ма той много велик тоз Василчо бе!
|
|
Автор |
UnicaDonna (скандалджийка )) |
Публикувано | 14.11.23 16:04 |
|
Поискал си 1 лев заплата!
Дрисльо.
Като не ти трябват пари - взимай си заплатата и я дарявай тихичко.
СПОРЕД МЕН!!!!
| |
|
Той Василчо не е виновен. Човека е кукла на конци. Каквото му кажат пр-те това прави. То кое в проявите на жълтокрасивият лумпенитет не е долнокачествен политически пърформанс?
Колегата ти Тицин не е глупав, ама явно, предвид умствената ограниченост на електората им, е решил че това се кльопа здраво.
(Нещо като римейк на героите на Добри Войников. Нова версия на много страдална Василена.)
Току що попаднах на . Най-забавният коментар е:
"....Това е човек, продал компанията си на технологичен гигант от САЩ. Завършил Американския университет в Благоевград, живял във Вашингтон с родителите си...
Снимката е част от среща с Лаура Кьовеши на работен английски език…
На Васил Терзиев обаче му трябва преводач!?..."Редактирано от Metropolis на 14.11.23 16:32.
| |
Тема
|
Re: Ма той много велик тоз Василчо бе!
[re: Metropolis]
|
|
Автор |
Публикувано | 14.11.23 17:48 |
|
А, Тицин ли е забъркан? Не съм попаднала.
Ама Терзиев май не е живял във Вашингтон?
СПОРЕД МЕН!!!!
| |
|
Ами той им е главният пр. Не знам къде е живял. Не виждаш ли че в политиката ни всичко е смрадлив пр. В тези "герои" дето ни рекламират от сутрин до вечер по медиите няма нищо автентично. Почти всичко е кукли на конци движено от родна олигархия и външни интереси. Най-алчните и агресивни некадърници в последните годи се концентрира в ПП§ДБ. Това е сека каймака на помията в БГ.
| |
Тема
|
Re: Ма той много велик тоз Василчо бе!
[re: Metropolis]
|
|
Автор |
Публикувано | 14.11.23 18:32 |
|
Разбра ли за първия им бисер за новия мегдан (пешеходна зона) пред Александър Невски? Няма и 2 седмици откак са на власт и Бонев се развихри!
СПОРЕД МЕН!!!!
| |
|
Да, това лайно Бонев е много неприятно говедо. Васил спряно него е цвете. За сега не го искат от БСП за шеф на СОС. Да видим като се задвижат кукловодите какво ще стане.
Редактирано от Metropolis на 14.11.23 18:46.
| |
|
Ще излезе един Лий Якока тоя човек.
| |
|
Хахаха, тъкмо се въздържах да напиша "Якока качи семействата на ванове, а този на тротинетки", пък то верно нататък вървят нещата.
| |
|
Той просто се опиянява от властта си… Бонев. 4 години я чака!
Имаше едно щекотливо подмятане на Терзиев в едно предаване… че Христо Иванов още за МИНАЛИТЕ местни избори му бил предлагал да се кандидатира… никой не обърна внимание, но аз търся дълбокия смисъл и интригата.
Може би сега отрано си е подготвял гръб в лицето на кирчовците. Толко пари е излял в партията им… Правилно си е преценил, че само с гърба на най-умнокрасивите дебета тогава не е имал шансове.
СПОРЕД МЕН!!!!
| |
|
Гледам, че и Богомил Бонев се е развихрил по медиите.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|