Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:26 04.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема Чандлърнови  
Автор Nuke Dukem (very good)
Публикувано29.10.23 06:20

Живе, живе, па умре. Да си холивудски милионер се оказва доста високорискова професия.

Тема Re: Чандлърнови [re: Nuke Dukem]  
Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано29.10.23 08:09

Живе, живе, па умре. Да си холивудски милионер се оказва доста високорискова професия.

Егати поста си пуснал…

Лека му пръст на човека. Нищо, че е холивудски милионер.

Пък и доста високорисково живеещи холивудски милионери доживяват дълбоки старини, така че…

Не че нещо… “Приятели” за мен е определено тъп сериал, добрал се до върха на популярността благодарение на ниския интелект на зрителите си, но това си е мое лично мнение.

СПОРЕД МЕН!!!!

Тема Re: Чандлърнови [re: UnicaDonna]  
Публикувано29.10.23 08:45

Как може да се удавиш в джакузи, ако не си пиян на мотика или смачкан от дрога, ей тва не мога да разбера. Иначе да, сериалчето е доста плоско, такъв му е таргетът – гимназиални девствени михлюзи и кискащи се пърчогърдести жофри.

Автор MupaM (ordinary юзър)
Публикувано29.10.23 09:02

Добре, че не съм интелектуалка като вас. Не беше лошо сериалчето. Ся, за простите капиталистически консуматори кат мен си е най-добре един класически сериал за убийства, със или без задължителните вече квоти за негри и гееви в английската провинция, сцени, критикуващи сексуалния тормоз през 1952, и жена негърка съдебен лекар през 1932 - ама кото, такоз.

А кой каза, че Чандлър се е удавил ей така - може инфаркт да е получил, човек на клубна възраст е в края на краищата.

„...дълбоко там под слоя горен,
загризал тайно сладък корен,
мезон те гледа ококорен!“

Автор parvaty (усмихната)
Публикувано29.10.23 09:43

Тази злоба някой ден ще ти докара язва, да знаеш..

Вместо да завиждаш, можеше да си вдигнеш красивия задник и да направиш нещо за себе си. Ако се беше преместил да живееш в Л.А., може би и ти да беше актьор сега - физическите данни ги имаш.

Ама се иска дупе.

Лека му пръст на човека.

Тема Re: Чандлърнови [re: MupaM]  
Публикувано29.10.23 09:45

И аз съм прахосал десетки часове с тоя сериал, но наскоро се опитах да му дам втори шанс и останах с впечатлението, че гледам забавление за маймуни. Силно се съмнявам човек с милиони, който може да притежава най-доброто от живота, да се гътне от инфаркт 20+ години преди средната продължителност на живота просто ей така, от нищото. Най-вероятно се е насвяткал с конска доза транквиланти и е изпаднал в кома в джакузито.

Тема Re: Чандлърнови [re: MupaM]  
Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано29.10.23 09:54

Щото е много семпло да умре човек от инфаркт, друго си е в удавен в локва вода и някои да коментират. Ама охранителите го намерили в джакузито и айдеее.

Така де, след аутопсията ще се разбере-дробове с вода или "спукано" сърце.

Трябва много да внимаваме с джакузито. Тъкмо го пълни Карамфилов

Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано29.10.23 10:10

Силно се съмнявам човек с милиони, който може да притежава най-доброто от живота, да се гътне от инфаркт

Ти верно ли мислиш, че милионите могат да те спасят от ранна или внезапна смърт, причинена от нещо генно или от някоя ваксина?

А “най-доброто от живота” доста често е и най-вредното.

Сериалът е базиран на елементарен профански хумор. За мен винаги е бил кантар за “багаж.” Може и да не съм права, но мисля, че характерът на чувството за хумор в голяма степен определя някои други личностни качества, които са ми важни.

Пробвала съм да го гледам - дори не мога да се усмихна… . За разлика от други като “Бар Наздраве”, “Теория за големия взрив”, “Двама мъже и половина”, които гледам по сто пъти и не спирам да се смея всеки път…

СПОРЕД МЕН!!!!

Тема Re: Чандлърнови [re: RujaKaramfilova]  
Автор osvoboden pich (Ястребовски)
Публикувано29.10.23 10:15

Трябва много да внимаваме с джакузито. Тъкмо го пълни Карамфилов

Това беше хвалба типично в твой стил

Тема Re: Чандлърнови [re: osvoboden pich]  
Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано29.10.23 10:21

Ха-ха
как да кожа копа градина, като я оскубахме.

Айде да се похваля и аз какво правя-мия прозорци, ама нещо толко се уморявам, че след половин прозорец, посядам.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.